Annons

Tim ''Avicii'' Bergling led av ångest 2006 - läs hans inlägg på Flashback från 2006 här

Annons

Artisten och producenten Tim Bergling är död. Han var känd över hela världen under artistnamnet Avicii. Tim Bergling påträffades död i Oman under fredagen. Han blev 28 år gammal.

Avicii drabbades av hälsoproblem 2012 och två år senare genomgick han en operation där blindtarmen och gallblåsan togs bort. Tim Bergling ställde in turnéer och spelningar i omgångar under flera års tid.

”Man reser runt, lever i en kappsäck, man kommer till ställen med gratis alkohol överallt – det är ganska konstigt om man inte dricker. Det har blivit en vana, eftersom man lutar sig mot självförtroendet och uppmuntran som kommer av alkoholen. Och sedan blir man beroende av det”, sa Avicii i en intervju med det amerikanska magasinet GQ.

2016 bestämde han sig för att helt avsluta sitt flitiga turnerande som DJ. Sedan dess har han i första hand varit verksam som musikproducent.

Drack han alkohol för att krypa ur sitt skal som blyg och introvert?

År 2007 postade användaren GliDerrox som visade sig vara Avicii ett inlägg på forumet Flashback och bad om hjälp med kodning på nätgemenskapen Myspace.

Här ville han ha feedback på en låt.


Ett år innan detta hade han postat ett inlägg om sina psykiska problem. 

Man kan hitta fler inlägg som Tim har skrivit:

En annan tråd:


Vila i frid Tim Bergling, du kommer alltid vara saknad.

Annons