10 metoder till att förhindra våldtäkter - vilket är garanterat att det fungerar

Oavsett hur ofta kvinnor får höra att vara nykter, att hålla sig borta från främmande män, att klä sig konservativt, våldtas kvinnor. Även när kvinnor säger "nej," våldtas kvinnor. De våldtas när de inte säger "nej" också.

Det finns sätt att våldtäkt kan förhindras, även om och de har absolut ingenting att göra med kvinnas klänning eller hennes beteende. De enda som kan förhindra våldtäkt är män. En meme som blir viral över sociala medier visar en lista över "Ten Rape Prevention Tips" som är säker på att stoppa våldtäkter. Om varje enskild man följt dessa tips, skulle det inte finnas våldtäkt mer.

vehofn3c

1. Lägg inte droger i kvinnors drycker.

2. När du ser en kvinna gå själv, lämna henne ifred.

3. Om du stannar vid vägen för att hjälpa en kvinna vars bil har gått sönder, kom ihåg att inte våldta henne.

4. Om du är i en hiss och en kvinna går in, våldta inte henne.

5. När du möter en kvinna som sover, det säkraste tillvägagångssättet är att inte våldta henne.

6. Kryp aldrig in i en kvinnas hem genom en olåst dörr eller fönster, eller springa ut på henne från mellan parkerade bilar, eller våldta henne.

7. Kom ihåg att människor går till tvättstugan för att göra sin tvätt. Försök inte att antasta någon som är ensam i en tvättstuga.

8. Använd "ring-en-kompis"- funktionen: Om det är obekvämt för dig att behärska dig själv från att våldta kvinnor, be en pålitlig vän att följa med dig hela tiden.

9. Bär en våldtäkt visselpipa. Om du upptäcker att du är på väg att våldta någon, blås i visselpipan tills någon kommer för att stoppa dig.

10. Glöm inte: Ärlighet är den viktigaste egenskapen. När du bjuder ut en kvinna ut på en dejt, låtsas inte att du är intresserad av henne som person; berätta för henne rakt upp att du förväntar dig att våldta henne senare. Om du inte kommunicera dina avsikter, kan kvinnan ta det som ett tecken på att du inte planerar att våldta henne.

Dela gärna så att alla män läser detta!

Dela på Facebook