Efter att ha förlorat sina 2 hundar överraskar dottern pappan med en gåva - vad kameran fångar rör hela nätet till tårar

Förlusten av ett husdjur är ett av de svåraste saker som en djurälskare kan gå igenom. Ett ögonblick springer de runt i ditt hem och gosar med det, och plötsligt är de borta och huset verkar för tyst.

Det var precis vad den här mannen gick igenom - men istället för att bara förlora en hund, förlorade han två. Efter dagar av sorg besökte hans döttrar honom för att trösta han. 

Pappan lämnades förtvivlad efter den plötsliga förlusten av hundarna. De var en del av familjen, och utan dem kände han sig tom. Oavsett vad hans döttrar gjorde för att få honom att må bättre, fungerade ingenting. Förlusten av en familjemedlem, oavsett arten, är förödande och det verkade som om han aldrig skulle övervinna sorgsenheten.

Tack och lov hade döttrarna en plan och hade köpt en liten söt valp som han skulle få leka med. Först gav de pappan ett kort och bad honom att läsa det högt. Så fort han började läsa det och förstod vad som hände kunde han inte hålla tillbaka tårarna. 

Han kunde inte tro att hans döttrar hade köpt en ny hund till honom!

Titta på videon nedan:


Dela på Facebook