Annons

Kameran fångar hur pitbullen tar sig in i bebisens spjälsäng – sedan händer det som får hjärtat att stanna

Annons

Denna virala video sprids som en löpeld på internet. Rädsla är en känsla som vi alla har, oavsett hur modiga och orädda vi är. Rädsla kan också leda till att många känslor kommer upp till ytan, bland annat ångest.

Att känna rädsla kan ofta leda till sömnsvårigheter då det är svårt att somna om man känner sig stressad och har ångest.

En liten flicka där ute känner mycket väl till dessa känslor. Adalynn Leary, eller Ady som hon kallas, är en liten flicka som blev traumatiserad efter att ha varit med om en jordbävning som nådde en magnitud på 7.0 som slog till vid hennes hemstad där hon bor i Alaska.

Efter jordbävningen led Ady av ångest och sömnsvårigheter. Med lilla Ady är en speciell tjej och utvecklade sin egen metod att hantera sina rädslor.


Vilken är då den fungerande planen? Den innefattar kanske lite oväntat en stor, lurvig pitbull vid namn Fury.

Hunden fungerar som flickans beskyddare, och de två har ett band som inte kan brytas. Så närhelst Ady har problem med ångest och trauma finns den stora hunden vid hennes sida, redo att hjälpa till.

Trots att djur är oförmögna att verbalt kommunicera med oss verkar det ibland som att de vet precis vad vi känner och tänker. Pitbullen Fury var väldigt intuitiv då det kommer till Adys ångest och stöttade henne steg för steg med att ta sig ur traumat.

I efterdyningarna av naturkatastrofen hade Ady svårigheter att sova själv i sin spjälsäng. Hon kände sig helt enkelt inte säker, och det var då som Fury kom till hennes räddning. Så vad gjorde då hunden? Han rullade ihop sig bredvid den lilla flickan för att sova tillsammans med henne!

Adys pappa hade satt upp en kamera i rummet för att ha koll på sin dotter under natten, och det var just denna kamera som lyckades fånga en otroligt gullig sekvens under natten. Först kallar hon upp hunden i sängen bredvid henne, och när den väl lagt sig till rätta ser hon till att lägga en filt över den.


Efter att hon bäddat ner hunden ser hon mycket lugnare ut och är redo att sova.

Adys föräldrar vet hur mycket hunden älskar henne, och trots dess storlek skulle den aldrig göra något som kunnat skada henne. Det enda Fury vill göra är att skydda den lilla flickan.

Se klippet nedan. Det är någonting med det här som är så oskyldigt och fint. Det här visar att alla hundar är unika, och kan ha en förståelse med en viss människa. Dela för att visa andra samma sak. 

Annons