Annons

9-åriga pojken brister i gråt efter skolan – då får mamman veta vad klasskompisarna har gjort mot honom

Annons

För fyra år sedan skrev vi om pojken Quaden som hade blivit mobbad på grund av sitt utseende. Tyvärr har situationen inte blivit bättre för den nu 9-åriga pojken.

För en mamma i Australien blev mobbningen mot hennes son Quade för mycket.

På Facebook publicerade hon en video som visar hur sonen brister i gråt efter skoldagen.


Yarraka Bayles delade sin sons utbrott på sociala medier för att visa föräldrar och lärare hur mycket skador hans mobbare har orsakat. När han plockades upp i bilen efter skolan var Quaden i en flod av tårar och sa till sin mamma: "Ge mig ett rep, jag vill döda mig själv." Pojken sa också: "Jag vill bara sticka mig själv i hjärtat ... Jag vill att någon ska döda mig."


– Jag hade precis hämtat upp min son från skolan, då såg jag hur han retades av klasskamraterna. Jag ringde rektorn direkt och jag vill att människor ska veta – föräldrar och lärare att detta är konsekvenserna av mobbning.

I klippet syns Quaden förkrossad och gråtandes efter klasskamraternas mobbning.

Klippet har nu setts av 9 miljoner personer i skrivande stund.

– Detta är vad mobbning gör, så snälla upplys dina barn, din familj och dina vänner. Detta är hur mobbning har påverkat en nioårig pojke som bara vill gå till skolan, få en utbildning och ha roligt varje dag. En till dag, en till elakhet, ett till elakt öknamn, säger mamman till The Mirror.

9-åringen har försökt ta sitt liv

Mamma Yarraka Bayles berättar att nioåriga Quaden till och med försökt ta sitt liv på grund av mobbningen.

– Det är varenda dag och vi har tröttnat helt. Ditt barn kan vara den mobbaren som gör att ett barn knuffas över kanten, och Gud förbjude, vi förlorar ett till barn genom självmord på grund av mobbning.

Se klippet nedan och sprid vidare artikeln för att visa att du står på Quaden och alla som utsätts för mobbnings sida.

Annons