Annons

Veganaktivist blir skjuten av bonde efter att ha räddat kaniner

Annons

En veganaktivist har delat bilder av sig själv täckt av blod efter att ha blivit skjuten genom sitt bilfönster av en bonde efter att "räddat" 16 kaniner, skriver Daily Mail.

Aktivisten Mia talade om det skrämmande ögonblicket på sociala medier och berättade för sina följare hur bonden var "extremt aggressiv" och "attackerade" den grupp hon var med innan polisen anlände.

Det påstådda attacken inträffade strax efter att Mia, tillsammans med en grupp aktivister, gick in i en kaningård i Spanien och 'räddade 16 liv', berättade hon för sina följare.

Mia sa: "Det här har precis hänt oss, jag dokumenterar hela saken. Jag är täckt av blod.

Detta är vad bönderna har gjort. De sköt genom vårt fönster och jagade oss på motorvägen. Åh herregud, jag är bokstavligen täckt av blod."

Hon tillade: "Det viktigaste är att de icke-mänskliga djuren är säkra. De är långt ifrån det helvetet. Jag vill inte att det här ska handla om mig alls, jag vill bara att folk ska veta hur onda bönder är. Om det är så de behandlar människor, hur kan vi förvänta oss att de ska ta hand om djur?"

Sittande inuti en bil och synligt skärrad beskrev aktivisten hur hon hade kört med i bilen när plötsligt fönstret "exploderade" från ett skott och glas flög överallt.

Mia beskrev händelserna den dagen och sa att efter att gruppen hade tagit kaninerna från egendomen, så ströp "bönderna aktivister och slog deras huvuden med metallstänger".

Efter att polisen anlände och berättade för gruppen att lämna, sa Mia att bönderna jagade dem på motorvägen i 200 km/h innan de följde dem längs en sidoväg.

Du kan se videon som Mia delade på Instagram nedan:

Annons