Annons

4 hästar startar ett snöbollskrig – se när en häst får en genial idé för att vinna kriget

Annons

Se det här otroligt roliga klippet som hyllas av miljontals! Det är fyra hästar som plötsligt startar ett snöbollskrig och när en häst får en genial idé för att vinna kriget går det inte att hålla skrattet borta.

Hästar är otroligt smarta djur och många gånger kan de verkligen överraska oss. Med inspiration utifrån hästars lekfullhet och intelligens så valde det välkända amerikanska öl-märket Budweiser för en tid sedan att skapa en reklamfilm med fyra Budweiser Clydesdales hästar.

Filmen blev en stor succé på YouTube – och har i skrivande stund över 5 miljoner visningar.

Klippet har dessutom visats i vanlig TV över hela hela Nordamerika.

Budweiser Clydesdales är kända över hela världen för sin skönhet och sin prakt. De är vackra, starka och verkligen majestätiska. Men visste du att de är verkligen roliga också.

Får en briljant idé

Filmen må vara animerad men den är riktigt snyggt gjord. Man kan nästan tro att det är riktiga hästar utifrån hur de rör och beter sig. 

De fyra hästarna i klippet startar plötsligt ett snöbollskrig som kommer att eskalera otroligt snabbt - och en av kusarna kommer efter en stund på en helt briljant idé för att vinna.

Vi kommer inte avslöja vad det är han gör, utan du får se själv i videon nedan. Du kan dock ta oss på orden att du kommer att få dig ett gott skratt!

Så här klipska, humoristiska och lekfulla är faktiskt många hästar!

Titta på den roliga filmen nedan och dela gärna vidare:

Annons