Annons

Den här killen tar 4 skivor tomat och placerar dem i komposten. 10 dagar senare? Wow!

Annons

Som den tomatälskare jag är, ser jag fram emot hemmaodlade på sommaren.

Det är en enkel glädje som gör sallader godare, eller som jag gillar dem, bara med lite salt och olivolja på som ett sunt mellanmål. Jag har köpt tomatplantor och odlade dem utomhus, men tills jag såg denna videon nedan, hade jag ingen aning om att jag kunde odla dem så enkelt och mycket billigare.

Det här klippet har redan över 700.000 visningar, och hundratals kommentarer, från människor som har försökt sig på att odla tomater tidigare men inte lyckats men nu är stolta ägare till fina stora tomatplantor.

Det finns inget värre än att skära i en tomat som visar sig vara övermogen och oätlig. Det gör nästan ont att bara kasta bort mat, men nu vet jag att de tomaterna kan användas för att odla plantor, mina egna tomatplantor.

Allt du behöver är: en plastkruka, bra kompostjord, och en mogen tomat skuren i skivor. Han kommer att visa dig exakt vad de ska göra, (som bokstavligen bara tar några minuter), och inom tio till fjorton dagar har ca 50-60 plantor grott. Med en minimal mängd av ansträngning kommer du att plocka dina egna hemodlade tomater!

Annons