Annons

Flygvärden Daniels unika genomgång får hela planet att vika sig av skratt: ''Min älskarinna…''

Annons

Är den här killen världens roligaste steward? Rad efter rad av flygpassagerare vred sig av skratt när Daniel Sandberg gav sin egen version av säkerhetsföreskrifterna när planet skulle lyfta Florida.

Det finns många som är flygrädda, men flygbolaget Frontier Airlines har en steward som vet hur man avdramatisera hela situationen och förvandlar det monotona uppläsandet till rena stand-up-showen.

– Se till att justera din egen syrgasmask innan du hjälper ditt favoritbarn, din medresenär eller din make, som garanterat kommer att skrika högre än du. Eller ska vi inte bara vara ärliga? Det är bara ni som betalat 50-dollarstillägget som har någon extra syre, sa Daniel, som dessförinnan inledde meddelandet med att hänvisa till två flygvärdinnor som sin fru och sin älskarinna.

Det hela landade positivt hos samtliga passagerare.

– Eftersom en del kan vara nervösa i den här typen av situationer, så tycker jag att det var bra gjort. Han fick alla att bli glada, sa resenären Cindy Kuhn enligt USA Today. Han måste vara världens roligaste flygvärd!

När Daniel väl var klar, så möttes han av stora applåder från hela flygplanet.

Se själv bilderna nedan som Cindy filmade, och glöm inte bort att dela med dig av klippet om du också vill ha en steward som Daniel nästa gång du flyger!

Annons