Annons

Maken gnäller på att frun är trött och grinig - hennes kontringen får alla kvinnor att jubla

Annons

De flesta mammor som har skött en nyfödd känner till Mattea Goffs kamp med sömnen. Men det kan vara svårt att förklara för pappor som inte behöver mata bebisen om nätterna, även om de ofta ligger precis bredvid dig.

Kris, nybliven pappa och make till Mattea, undrade varför hans fru var så trött och grinig hela tiden. Metteas lösning? Ta ett papper och rita på den.

”I helgen så undrade Kris varför jag är så sur hela tiden. Jag kunde inte förklara det (troligtvis för att jag inte sovit något) så jag ritade några teckningar istället för att förklara,” skriver hon på sin Facebooksida.

På den första bilden ser vi hela familjen sova - inklusive mannen med sina "värdelösa" bröstvårtor. Men då händer det oundvikliga och mamman är vaken av sin nyfödda bebis.


Mamman tar upp bebisen i sängen och matar tålmodigt. Samtidigt som mannen sover gott.


”Jag måste klippa hennes naglar”, tänker mamman medan pappan sover vidare med sina värdelösa bröstvårtor. Bebisen går snart vidare till nya aktiviteter och spyr över hela sängen. Roligt!


Bebisen fortsätter att sparka på henne och för att göra saker värre har mannen tagit allt täcke och sover gott.


Morgon: På den sista bilden vaknar mannen väldigt pigg och redo för att gosa. Och självklart är mamman frusen och sömnlös.


Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får känna igen sig!

Annons