Annons

Nu kan du äntligen köpa en mini-jacuzzi – till din pung

Annons

Har du någonsin kommit hem från en tuff dag på jobbet eller kanske en hård träning på gymmet och ville inte mer än att ta ett dopp i en jacuzzi? 

Men tyvärr inte har råd eller plats för en jacuzzi. Men nu finns möjligheten att köpa en Testicuzzi, en mini-jacuzzi specialdesignad för pungen.

Det finns några kroppsdelar som är viktigare än andra som en man, och de allra flesta män skulle nog vara överens om att de kroppsdelarna sitter mellan naveln och knäskålarna.

Det är viktigt att ta hand om sina viktigaste kroppsdelar, dels för fortplanteringen men också för att undvika andra problem där nere.

Nu kan man alltså köpa en mini-jacuzzi om man vill lyxa till ordentligt.

”Började genom ett samtal om dejting”

Bakom den delikata idén ligger företaget Testicuzzi. Själva idén dök upp under ett samtal mellan vänner, jag menar, vi har alla varit där - men dessa killar gjorde det faktiskt:

”Det hela började som ett roligt snack mellan vänner om dejtande, drickande och ovanliga trender för ungefär ett år sedan då vi sa ’vi borde verkligen göra det här!", står det på sajtens hemsida.

Vännerna började sedan utarbeta planer och mönster, och så småningom skapade en 3D-skriven prototyp. Efter tester hade gruppen skapat produkten.

Det är den perfekta lösningen för människor vars testiklar bär bördan av deras livsstilar: oavsett om du är en passionerad cyklist, en idrottsman eller kanske till och med en ryttare, Testicuzzin är badtunnan för dig.

Testicuzzin finns i två ordinarie färger, vit eller svart, de kostar 100 dollar vardera (964 kr), men också i en lyxvariant i 14 karats guld för 10 000 dollar (96 400 kr) för den som verkligen vill lyxa till det.

”Testicuzzin är den perfekta gåvan för den som verkligen bryr sig om sina testiklar. Ett dopp i den här fina testikel-jacuzzin får din manlighet verkligen omtanke.

Testicuzzin är utrustad med en jättemjuk silikonkudde för din största kroppsdel och två kupor för din ”tepåse” för flera timmar av batteridriven avslappning,” står det på sajtens hemsida.


Se produkten i videon nedan.

Känner du någon som skulle behöva en pung-jacuzzi? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också få se det här!

Annons