Annons

Nybliven pappa ska klä bebisen - men klockrena missen får föräldrar världen över att skratta högt

Annons

Det här med att bli förälder är inte alltid så lätt. Speciellt inte kanske att lära sig allt med hur de nya små livens kläder fungerar.

Den här pappan tyckte dock att sonens body hade en väldigt smart design: Den hade ju både nån form av vantar så att bebisen inte kunde klia sig – och en lucka för blöjbytet.

Håll med om att lösningen är finurlig!

Så här skrev mamman till fotot:

”Min man gjorde vår 10 veckor gamla bebis redo för sängen. Jag gick ner för trapporna och hittade honom klädd detta. Min man sa att han tyckte att Lennys body hade en fantastisk design, eftersom den hade ”vantar som hindra för att han kliade sig” och ”enkel öppning för blöjbyten”.

Förlåt, men jag kunde inte sluta skratta! Han var helt oförstående till att bodyn faktiskt var upp och ner och dessutom så allvarlig i sitt svar. Jag är så himla nöjd över att jag lyckade få det här på bild.”

My husband got our ten week old baby dressed for bed- I came downstairs to find him dressed like this! My husband said...

Posted by Gemma Louise Davies on Saturday, August 1, 2015

Mammans inlägg blev en succé på Facebook. Flera andra föräldrar delade med sig av klädmissar som de eller deras partners har gjort i tråden under inlägget som du kan se nedan:

Har något liknande hänt dig? 


Det här ju för underbart för att jag ska låta bli att dela vidare till alla föräldrar jag känner 🙂

Annons