Annons

Pensionären fick jobb i matbutiken. Två timmar senare fick han sparken av en väldigt ovanlig anledning.

Annons

Nyligen har vågorna gått högt på sociala medier efter att en pensionär miste sitt extrajobb efter bara två timmar! Hans historia skrevs av hans barnbarn och har delats tusentals gånger och har orsakat en storm på internet. De flesta var eniga, men några höll inte med.

Låt oss vända tillbaka till historiens början. Denne äldre herre blev nyligen pensionerad. Han gillade verkligen att ha kontakt med människor och det var svårt att vänja sig till att bara sitta ensam i huset. Så han beslutade sig för att hitta ett arbete för att tjäna lite pengar, men framförallt för att få fortsätta ha kontakt med människor. 

Han fick anställning på Walmart som en välkomstperson inne i butiken. Redan efter två timmar fick han se en kvinna som skrek på sina barn och skällde i deras närvaro. Den äldre herren som var tidigare officer i militären, hade lärt sig allt om respekt för andra, och tänkte inte ignorera situationen.

- Godmorgon, välkommen till Walmart. Söta barn, är de tvillingar?

- Denna fråga var starten till all uppmärksamhet, eftersom barnen, även om de liknande varandra, kunde man tydligt se att de var i olika åldrar.

- Självklart inte. Den äldre är 9 år och den yngre är 7. Hur i helvete kan du tro att de är tvillingar? Är du blind eller dum? - svarade kvinnan.

- Jag är varken blind eller dum frun. Men det är svårt att tro att någon gick i säng med dig mer än en gång. Ha en trevlig dag och tack för att du valde Walmart.

På grund av denna kommentar blev chefen tvungen att sparka den äldre mannen. Vad tycker du om mannens svar?

Annons