En 3-årig pojke minns sitt tidigare liv, lokaliserar sin kropp och identifierar mannen som mördade honom.

Har du upplevt något konstigt bekant som du har varit någonstans eller gjort något innan, men du kunde inte riktigt räkna ut om det är verkligt eller inte? Jag antar att vi alla har haft samma konstiga ögonblick, en mycket mystisk när vi alla var tvungna att säga "Déjá vu" Vissa föreställningar visar att det har något att göra med våra "tidigare liv" eller den så kallade "reinkarnation". Även om vi inte riktigt kan bevisa sanningen bakom det, på något sätt gör den här historien.

Sanningen kom ut när en 3-årig pojke började berätta konstiga historier och pratade om sin "tidigare liv". Hans föräldrar tog det inte på allvar i början. Att vara vuxen, låtsas vi oftast att vi tror på dem eftersom vi vet hur barn är, de agerar konstigt ibland - pratar själva och har imaginära vänner.

Läs också: “Jag var en svart kvinna, men jag dog” Liten pojke chockerar med exakta uppgifter om hans tidigare liv

Det blev mer bisarrt när ungen ledde dem till den plats där han sade att han var begravd efter att ha mördats. Detta är den del då oavsett hur omöjliga barn kan vara, vi tror dem och visar det till dem, precis gjorde dessa föräldrar. De började att gräva.

wijcf0owpk

Efter att ha grävt fick de den största chocken i deras liv när de verkligen hittat ett lik. Barnet berättade då för dem att han mördades med hjälp av en yxa och ledde även dem till den plats mordvapnet var begravd, byborna hittade den till slut.

En annan läskig sak är att pojken har en röd födelsemärke på hans panna där han hävdar att han har blivit slagen av en yxa. Fler hemligheter avslöjades när han berättade till byborna om hans tidigare namn, vart han bodde och vem som mördade honom. Pojken konfronterade hans mördare tills gärningsmannen gav upp och erkände sitt brott han begått.

Titta på den konstiga videon:


Dela på Facebook