Annons

''Jag var en svart kvinna, men jag dog'' Liten pojke chockerar med exakta uppgifter om hans tidigare liv

Annons

Han hävdar att han var en svart kvinna i sitt tidigare liv - och han kan faktiskt bevisa det.

En liten pojke från Ohio är för tillfället på alla lokalbefolkningens läppar, efter att han har kommit med imponerade detaljer på vad han påstår är hans eget tidigare liv.

Det skriver Fox News.

Det började, enligt hans mamma Erika Rehlmann med att pojken som heter Luke blev mer och mer upptagen av säkerhet - till exempel att gå över gatan och att röra heta saker och sånt.

Strax efter blev lilla Luke förtrollad av namnet "Pam", och började berätta för sin mamma om sitt tidigare liv som kvinna.

- När jag var en flicka hade jag svart hår, kunde den lilla blonda till exempel säga.

En dag när Lukes hade nämnt namnet "Pam" flera gånger frågade Erika Ruehlmann:

- Vem är Pam?.

- Alltså, det var jag, var svaret.

- Eller alltså det var en gång jag, men jag dog. Jag skickades upp i himlen och jag såg Gud, och han knuffade mig ner igen, och när jag vaknande igen var jag ett barn och du kallade mig Luke.

Även om hon var helt i chock på hennes son många detaljer, kunde hon inte låta bli att fråga mer i det tidigare livet som Luke tydligen kunde minnas så otroligt bra.

Han berättade för henne att han hade bott i Chicago, och att han hade varit en afrikansk-amerikansk kvinna vid namn Pam. Att han hade dött i en brand. Och han antydde att han hade hoppat ut genom fönstret under branden.

Nu var Erika Ruehlmanns nyfikenhet verkligen väckt. Hon började söka runt på Internet med de detaljer som hon hade fått av Luke.

Och snart hade hon redan fått en skrämmande korrekt hit: Paxton Hotel i Chicago.

Trots namnet var Chicago Hotel ett hyreshus i en stadsdel där huvudsakligen levde många afroamerikaner. Byggnaden fattade eld under 1993, och totalt 19 personer dog i lågorna - inklusive en kvinna vid namn Pamela Robinson.

- Pam hade hoppat till hennes död från sitt fönster. Det började verkligen bli mystiskt allt tillsammans säger Erika Ruehlmann till Fox News.

Hon skrev ut en bild av kvinnan som hade varit död i 21 år, och lade den i en hög med massa andra bilder av svarta kvinnor som inte var Pamela Robinson.

Men lilla Luke hade inga svårigheter att identifiera bilden av hans tidigare kropp, som endast läggas till moderns ökande mystifikation.

Så småningom började Luke släppa Pam säger Erika Ruehlmann. Därför berättar mamman historien, så den aldrig ska glömmas.

Titta på videon nedan:

Annons