Annons

Ilsken vegan tröttnar på grannarnas grillande – nu stämmer hon dem: ''Kan inte vistas på min tomt''

Annons

En vegansk kvinna tog sina grannar till rätten på grund av lukten av kött från deras grill som letar sig in i hennes trädgård.

Cilla Carden, från Perth, Australien, sa att hon inte kan njuta av sin trädgård i förorten till Girrawheen på grund av köttet och fisken som hon tror grillas "medvetet" för att irritera henne.


Hon berättade för 9News: "De har placerat grillen så att jag känner lukten av fisk. Allt jag känner är fisk, säger hon till den australiska nyhetskanalen. Jag kan inte vistas på min tomt".

Massageterapeuten har varit inblandad i en tvist med Toan Vu, hans fru och barn sedan slutet av 2018.

Men än så länge har Cilla Carden inte fått igenom något av sina försök i rätten. En av anledningarna tros vara att det är svårt att bevisa att någon grillar med ont uppsåt.

Enligt advokaten John Hammond är nästa steg att ta det hela till The Supreme Court, eller högsta domstolen, men det är ännu inte ett alternativ som ligger på bordet.

Stör sig på barnen

Och det är inte bara köttet och fisken som har gjort henne rasande - det är lukten av cigaretter och ljudet från barn som spelar basket.

"Det har varit förödande, det har varit tumult, det har varit bekymmer, jag har inte kunnat sova," sa Cilla.

Grannen Toan Vu sa att han bara ville "behålla freden" och har tagit bort grillen från trädgården och förbjöd också sina barn från att spela basket.

Cilla klagade också på grannen som bor på andra sidan familjen av Vu.

Här kan du se ett inslag om den omtalade fejden!

Annons