Killen blev hemskickad från jobbet när han bar shorts – återvände klädd så här - ViralKing.se

Killen blev hemskickad från jobbet när han bar shorts – återvände klädd så här

Joey Barge från Aylesbury, London blev hemskickad för att han bröt mot klädkoden- trots 34 graders hetta, skriver The Mirror. 

I måndags var det hela 34 grader i London,– skönt om du är på stranden eller är lättklädd – inte lika härligt om du är på kontoret. En som skulle infinna sig på jobbet var Joey Barge från Aylesbury i sydöstra England. För att göra situationen lite lättare tog han på sig ett par shorts istället för kostym som han vanligtvis bär.

Joey Barge visste att klädkoden på hans kontor var väldigt strikt och rådfrågade därför på Twitter först:

"Om kvinnor kan bära kjolar/klänningar till jobbet så borde väl jag kunna bära shorts?", skrev han på Twitter.

Knappt 30 minuter senare kom svaret: "Svar: nope. Jag blev just hemskickad från jobbet", skrev han på Twitter.

Det vanliga hade varit att åka hem och byta om till kostym, men Joey kände att han ville visa en poäng. I stället för att åka hem och byta till en varm kostym fick Joey Barge en lysande idé. Med vetskapen att kvinnor oftare får gå barbent på jobbet började han botanisera i sin mammas garderob.

Ses snart, jag kommer nog att bli hemskickad", skrev Joey.

Men tvärtemot Joeys farhågor så verkar hans kupp ha gett positivt resultat. Senare twittrade han ett mejl som han fick av ledningen på kontoret. Där stod:

"På grund av de extremt varma temperaturerna just nu, har vi kommit överens om att herrar på kontoret har tillåtelse att bära trekvartsshorts."

Dela på Facebook