Annons

3-årig flicka läxar upp sin pappa efter att han lämnat toalettsitsen uppe

Annons

Kvinnor världen över förargas dagligen då de går in på toa för att mötas av en uppfälld toasits! Men, som det ska visa sig, är det inte bara vuxna som stör sig på detta– en viral video visar att även de allra yngsta kan störa sig på detta fenomen.

Stjärnan i videon är en treårig tjej vid namn Bradlee Rae Hayes. Bradlee skulle gå på toa då hon fik syn på något som gjorde henne väldigt upprörd– hennes pappa hade glömt att fälla ner toalettsitsen.


Bradlee tänkte då inte låta detta gå förbi obemärkt. I videon spänner hon ögonen i sin pappa och frågar honom hur många gånger han tänker låta bli att lyssna på henne gällande toalettsitsen. Sen frågar hon honom hur det kommer sig att han fortsätter begå samma misstag.

Med sitt blonda hår och oskyldiga ansikte är Bradlee helt enkelt helt bedårande, till och med när hon skäller ut sin pappa! När pappan inte finner en lämplig ursäkt för sitt beteende fortsätter Bradlee sin utskällning och berättar för honom att han helt enkelt måste börja fälla ner toalettsitsen.


Precis när man tror att den värsta uppläxningen är över, spänner Bradlee ögonen i sin pappa och förklarar att hon minsann inte tänker göra hans jobb, utan att han måste förändra sitt beteende!

Jeremiah, stolt pappa till Bradlee verkar dock tycka det är underhållande att få sig en avhyvling av sin treåring. Han argumenterar med sin lilla dotter som till slut säger, “Pappa, nu lyssnar du på mig” innan hon föreläser om hur det är nödvändigt att han fäller ner sitsen “för flickorna”.

Lyssnade Jeremiah? Det förtäljer inte historien, men vi kan väl alla hoppas att den lilla flickan lyckades uppfostra sin pappa på detta plan.

Ta en titt på videon och berätta vad du tycker om Bradlee och hennes lilla uppläxning:

Annons