Annons

Mamman avslöjar 14-åriga dotterns lögn: Tog av strumporna efter en lång arbetsdag och fick en chock

Annons

Den brittiska mamman Scarlett O'Connor hade svårt att tro att hennes tonårsdotter berättade sanningen för henne när hon såg hennes missfärgade fötter.

[adense]

”Detta, mina damer och herrar, är min fot en vecka efter jag kommit hem från ett 15 timmar långt skift, då jag tog av min sko och märkte att foten blivit en vacker nyans av terracotta.

Min 14 år gamla dotter lovar att hon inte har använt den troligtvis utgångna brun-utan-sol som legat längst ner i min garderob i över ett år nu. Detta trots att hennes ben har en gyllenbrun nyans till skillnad från resten av hennes kropp som praktiskt taget är albino, som resten av oss som bor i detta hus.

Hon svär till Gud att hon inte använt mina strumpor till att applicera den heller, och hon la absolut inte tillbaka strumpan i min jävla låda. Av någon anledning tror jag henne inte riktigt ?

Efter en vecka av skrubbning , blötläggning, bikarbonat, peroxid eller vad fan som helst jag kunde komma på för att få bort skiten, har foten fortfarande en vedervärdig orange färg. Kan någon vara snäll och berätta vad jag ska göra innan jag börjar bygga murar och mobba mexikanare ?”

Enligt Dagens har inlägget fått över 84 000 reaktioner, fler än 16 000 delningar och 11 000 kommentarer.

Dottern tänker nog efter en gång till innan hon ljuger för sin mamma igen...

Annons