Annons

30 gånger blev hon tillsagd att hon inte fick hoppa upp i sängen. När hon försökte för 31:e gången gjorde hon något oväntat!

Annons

När det gäller den lilla fräcka och charmerande franska bulldoggen som förmodligen är mest känd för deras ansikte och snarkning, men bakom allt detta hittar du en söt familjehund som passar alla människor. Fransk bulldogg är kända för sin otroliga vilja att vinna. Och deras vilja har orsakat många hundägare att falla för denna typ av hundras. Alla bulldogg-ägare kan nog skriva under på detta, "Once Upon a Bulldog, Always Bulldog"

Ägaren lade ut videon på Youtube och lyckades få miljontals människor runt om i världen att skratta, eftersom ägaren lyckligtvis lyckades filma det magiska ögonblicket som beskriver hundens personlighet så vackert och noggrant. Den söta bulldoggen Alice ville nämligen upp i ägarens säng, men ägaren ville inte hjälpa henne, och det irritera valpen väldigt mycket! Trots att ägaren inte grälar med sin älskade hund, berättar hon verkligen vad hon tycker med hans val.

Videon kommer dig att skratta högt! Se nedan:

Annons