Annons

4-åringen stjäl showen under sin skolavslutning när hon sjunger en 'Moana' låt

Annons

Michelle Neshin var på hennes 4-åriga dotters skolavslutning den 10 juni 2017 och den lilla flickan stal, minst sagt showen!

Hennes dotter Sophia och hennes klass sjöng ”How far I'll go” från Disneys film,  Moana, och mamma Michelle var inte beredd för sin dotters framträdande. Michelle skrev i rubriken av videon att klassen skulle utföra en lugn version utav låten.

Sophia förstod uppenbarligen inte meddelandet om att vara lugn, som du ser i videon. När låten startar blir Sophia omedelbart helt inne i låten och kastar händerna ut åt sidan tillsammans med musiken och mimar ut texten på låten. 

Som sången fortsätter, blir Sophia ännu mer fångad av musiken. Hennes klasskamrater mimar lite men ingen av dem rör sig speciellt mycket, vilket gör Sophias rörelser ännu mer bedårande då de sticker ut i mängden så mycket.

Baserat på Sophias uppträdande, skulle vi säga att hon är förutbestämd att stå i centrum och sjunga framför folk - Broadway kanske?

Michelle postade filmen på Facebook och YouTube. Hittills har den fått mer än 7 miljoner visningar och 34.000 kommentarer.

Se videon nedan! Om du tycker som vi, att Sophia är supersöt - DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!

Annons