Annons

Varje dag stjäl tjuven hans dyra parkeringsplats – då ser ägaren rött och tar en legendarisk hämnd

Annons

Folk blir väldigt kreativa när det gäller att hantera bilister och förare som inte visar respekt. Men den här oförskämda Londonbo var så irriterande, att han behövde en lektion som han inte skulle glömma. Inte bara stal han samma parkeringsplatsen dag efter dag, mannen ignorerade varningarna från killen som ägde parkeringen.

Denna person var inte alltför nöjd med sin okända 'besökare' så han bestämde sig att ta ljuvlig hämnd.

Det finns en särskild plats i helvetet för folk som stjäl parkeringsplatser, men den här mannen tar nog priset…

Men snart kom ägaren ”Goalnado” på en plan och så här skriver han på Reddit om vad som hände:  

”Jag tänkte att jag äntligen skulle ta mig tid att skriva det här, eftersom den här episka berättelsen av dumhet äntligen har fått sitt slut.

Jag jobbar för ett litet företag, i ett väldigt intensivt område i norra London. Bakom vår byggnad finns en väldigt liten parkeringsplats som rymmer 8 bilar, som är jämnt fördelat mellan oss och ett grannföretag. Vi måste betala cirka 13 000 kronor per år för att reservera en av platserna, vilket inte är ett problem eftersom bilkörningen är en viktig del av vårt arbete och vi lämnar kontoret flera gånger per dag. Parkeringsplatserna kontrolleras av ett annat företag, men eftersom det är ett litet företag och eftersom det alltid är samma 8 bilar där, dyker de aldrig upp för att kolla platserna om vi inte ber dem göra det.

Nu, för ungefär 7 veckor sedan började ett okänt fordon ställa sig på parkeringen. Varje dag. Alltid PÅ MIN PLATS.

Jag började omedelbart lämna min bil precis bakom det anonyma fordonet för att hindra honom från att komma ut. Jag var dock klar på jobbet tidigare än idioten som parkerade där och jag fick därför aldrig träffa personen och ingen kom heller och bad mig att flytta min bil. Jag lämnade flera lappar på bilen och bad ägaren ringa mig, men jag hörde ingenting och jag hittade ofta lapparna hopskrynklade på marken.

Efter cirka 10 dagar tappade jag allt tålamod och började skissa på en plan för att hämnas på den här personen. Jag tänkte ringa parkeringsföretaget så det kunde komma och utfärda böter (de har våra reg-nummer, så de vet vilka bilar som hör hemma på parkeringen). Men jag tyckte inte att det straffet var tillräckligt.

Det slog mig då att en av mina kollegor skulle gå på föräldraledighet i 2 veckor, dessutom skulle min bror åka till Kanada i helgen och vara borta i en månad. Jag skulle därmed ha två bilar och en extra parkeringsplats.

Så jag väntade till sent på fredag ​​kväll, innan jag parkerade min brors bil precis bakom min ruta. På det sättet stängde jag in bilen som stod på min plats. Sedan ringde jag till parkeringsföretaget och gav dem min brors registreringsnummer, för att säkerställa att hans bil skulle få stå kvar och inte få böter. Jag sa också till dem att det fanns en röd Ford Fiesta Zetec som parkerat olagligt hos oss i flera veckor och att de borde åka dit på måndagen och ge ägaren böter.

Och som jag trodde, när jag kom fram till jobbet på måndagen ser jag en extremt irriterad och svettig man som står och skriker på parkeringsvakten, eftersom han fått parkeringsböter. Eftersom mannen inte kunde flytta på sin bil var han rasande över att ha fått böter. Han fick förklarat för sig att bilen som blockerade honom hade rätt att stå där, så det spelade ingen roll att han inte kunde flytta på sig, eftersom han parkerade olagligt redan från början. Han hade nu fått parkeringsböter på 1000 kr. Nu skrattar jag så jag gråter. Jag kämpade för att inte visa hur nöjd jag var när den arga mannen frågade om jag visste vem som ägde min brors bil. Nä, tyvärr hade jag ingen aning…

Mannen fick veta att det inte fanns något parkeringsbolaget kunde göra åt bilen som blockerade honom, eftersom den hade rätt att stå där. Han skulle själv vara tvungen att leta rätt på ägaren och be dem att flytta bilen (haha lycka till). Jag fortsatte att parkera i den rutan som blivit ledig när min kollega var föräldraledig och tänkte inte så mycket mer på detta förrän följande morgon.

När jag kom in på parkeringen såg jag samma man som argumenterade med en annan parkeringsvakt. Han fick en annan p-bot på 1000 kronor och trots att hon trevligare mot honom, sa hon att han hade tills på torsdag (två dagar) på sig att flytta bilen. Snart kom torsdagen och mannen fick ytterligare 1000 kronor i böter.

Bilen stod kvar på platsen i månads tid och parkeringsvakterna dök upp minst 18 gånger, vilket innebär att hans totala böter låg på cirka 20 000 (det var förmodligen ännu mer skulle jag tro). Mannen var inne på vårt kontor varje dag och frågade om vi hade sett till ägaren. Han försäkrade oss om att han skulle ”göra livet surt” för personen när han fick reda på vem det var. Alla i företagsområdet visste exakt vad som hänt, så det var riktig kamp att inte skratta honom rakt upp i ansiktet när han kom och bad om nyheter om ägaren.

Sedan, när jag var i ett riktigt hämndgirigt tillstånd, när min kollega återvände från pappaledigheten lät jag min brors bil stå kvar och själv parkerade jag min bil en 10 minuters promenad bort från jobbet, bara för att se till att han fick vad han förtjänade. Jag brydde mig inte om att det var obekvämt för mig, jag ville bara få min hämnd.”

Gjorde ägaren till parkeringsplatsen rätt? Kommentera och dela gärna!

Annons