Annons

Bebisen får banan serverad, men har helt andra planer än att äta den - hundratusentals har sett klippet

Annons

Alla som har haft småbarn vet att man kommer till en punkt i livet där man bara går runt i en evig blandning av trötthet, utmattning och nära hysterisk uppmärksamhet.

Barn kräver nästan all energi och uppmärksamhet, och som förälder är du villig att göra nästan allt för dem. Oavsett hur trött du är, sträcker du alltid lite längre.

Och så är såklart alla de goda sakerna då. Emellan att äta, skämta och gråta kommer alla de goda sakerna upp. Småbarn är otroligt härliga, och även den minsta saken kan vara så bra för de små, som något så enkelt som en banan.

Härligt skratt

Såsom banan i det här videoklippet, vilket tydligt framkallar starka känslor hos pojken. Känslor av lycka, för har du någonsin hört ett mer levande och hjärtligt ärligt skratt än den här lilla krabaten?

Det är bara fantastiskt att se reaktionen, för även om den är avsedd för att han ska äta den, har han tydligt andra planer än det.

Och föräldrarna kan inte låta bli att skratta, för vem kan vara i dålig humör hos en sådan busig unge? Inte konstigt att videon snart har fått 400 000 visningar på Youtube.

Se hela klippet här nedanför! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det här underbara klippet!

Annons