Annons

En man går in på McDonald's och beställer 50 burgare - det han gör sen är så otroligt fint

Annons

I videon nedan får du träffa en YouTuber som är känd under namnet Lextasy. På sin Youtube kanal beskriver han meningen med han liv, "jag är här för att underhålla, dela mitt liv och göra en förändring i världen." 

En dag så bestämde sig Lextasy och hans fru för att göra något för de hemlösa, en del av USA som bara blir större för varje dag. De bestämde sig för att det bästa de kunde göra var att erbjuda några vänliga ord och en varm måltid. 

Deras första stopp var på mataffären, där de köpte massor med dricka och sedan åkte de vidare mot Mcdonalds för att köpa mat. Lextasy la sin order på 50 ostburgare.

Med mat och dryck, hoppade Lextasy tillsammans med sin fru in i bilen och började dela ut sina inköp till de mest behövande.

Ja de letade efter främlingar att hjälpa, för de ser ett band som många glömmer bort, vi är alla en del utav samma samhälle. Om alla tänkte som Lextasy och hans fru - att ingen kan göra allt, men alla kan göra något - så skulle vi leva i ett betydligt mycket bättre samhälle.

Se den rörande videon nedan och DELA gärna detta för att inspirera andra att göra gott!

Annons