Annons

Äldre mamma tar hand om sin sjuka make i 20 år.a.sdijasdhuaohid

Annons

Att ta hand om en sjuk familjemedlem är inte så lätt, speciellt om denna släktingen är äldre. Inte alla har de medel och resurser för att sätta dessa individer i ett hem där personal tar hand om deras behov. Och ibland så älskar deras familj dem för mycket att inte ägna sina liv åt dem och ge tillbaka.

Mamman Carla Brooks vet denna svåra kamp. Hon tillbringade 20 år att ta hand om sin sjuka make Karl efter hans två strokes. Samtidigt hade hon en son som heter Barton att hålla ett öga på.

Men när Karl avled så visste Barton exakt vad de ska göra. När hon hade tillbringat så många år för att ta hand om andras behov, beslutade Barton att belöna sin mor i på ett fantastisk sätt: genom att ta henne på en betald resa till runt om i Europa.

Han tillsammans med sin mor och hans partner Gregg backpacka runt om i Europa.

BILD

I 20 år tog Carla Brooks hand om sin sjuka make, som drabbades av två strokes. Hon har också en son, Barton som är vuxen nu.

BILD

Karl har nyligen gått bort så för att tacka sin mamma för hennes engagemang för en älskad så besluta Barton att ta henne på resa under en livstid.

BILD

De två flög till Europa på en resa där allt är betalt för Carla. De planerade att göra 20 saker, en för varje år av hennes engagemang till Karl.

BILD

Bara en av deras destinationer är Paris - en av Bartons favoritplatser!

BILD

Bartons partner Gregg kunde gå med dem på backpacking resa, vilket gör det ännu mer spännande.

BILD

Det ser ut som att Carla har det väldigt bra!

Vänligen dela detta om du vill gärna skulle vilja ta dina föräldrar på deras drömresa någon dag också!

Annons