Annons

10 skäl till varför pappor faktiskt är bäst i världen

Annons

Nummer fem är till för att visa att du klarar kraven

Det är precis som mors dag ibland tar upp lite mer tid än fars dag. Men det är inte alltid rättvist, när det är mamman som blir segraren, eftersom vi är många där ute som borde vara mycket tacksamma för vår far.

Här är 10 skäl till varför pappa är den bästa i världen:

1. Växelpengarna

Det kanske inte är den största summan men vi är tacksamma för alla de gånger du gett oss några mynt eller en sedel, så vi har möjlighet att köpa oss något gott till helgens fester.

2. Din verktygslåda

Ja vi vet att många mammor också kan (och de måste vi också tacka) men det finns så många pappor som har gjort allt i deras förmåga för att laga som inte fungerar.

3. Trygghet

Även om det var mindre faror, som en spindel som skulle döda, eller större problem, är vi glada att du alltid fanns i närheten. Det gjorde oss säkra.

4. Ditt nougat-mjuka hjärta

Kanske beror det på gamla könsroller, att man säger at pappan ska var den starka och hårda men många pappor har lika nougat mjuk insida som en mamma- och det är bra.

5. Taxi service året runt

Det var några år efter att vi började gå på fester med alkohol, där et var riktigt trevligt, att du bestämde dig för att vara vaken hela natten. Och till skillnad från taxi chaufförer fick du aldrig betalt.

6. Pappa- humor

Det måste ske ett eller annat i Dna när man blir pappa som gör något med humorn. I vilket fall som helst, så vet de flesta vad vi pratar om när vi säger pappa- humor. Om vi ska vara helt ärliga så tycker vi faktiskt att det är ganska roligt.

7. Du önskar dig aldrig något

Det i sig själv är väldigt irriterande men om man vänder på det så betyder det troligen att du är helt nöjd med det du har. Men försöka ändå att lägga huvudet i blöt innan din födelsedag.

8. När du skäller på oss, är det för vårt eget bästa

Okej! Vi ser det nu, att det fanns mening med att du var sträng, för det var ditt jobb.

9. Du delar dina känslor

Många pappor där ute kan inte låta bli att dela sin entusiasm med sina barn. Oavsett om det är fotboll, matlagning, musik eller resor, så är det skönt att ha någon som man kan prata med.

10. Du var där

Även om många har tur, är det inte alla som har en pappa som ställer upp för dem. Därför säger jag tack till dig pappa för att du alltid fanns där.

[contentblock id=5 img=gcb.png]

Annons