Annons

Männen avslöjar: 9 egenskaper en kvinna måste ha om de ska gifta sig

Annons

Har du någonsin undrat över vad män verkligen är attraherade av? Tro det eller ej, men det handlar om mycket mer än ditt utseende. Lär dig de nio drag som män tycker gör en kvinna attraktiv.

1. Denna Reddit-användaren vill ha någon han kan argumentera mot.

”Jag är mycket hellre med någon som utmanar mig och och får mig att tänka en gång extra än någon som anstränger sig för att vara snäll och söt hela tiden”, säger en av männen i intervjun.

2. Att ha samma musik smak är också viktigt

"Hon älskar vad hon gör, hon bryr sig om sig själv så mycket som hon bryr sig om mig och hon ler mycket :) Bonus: hon gillar samma musik som jag."

3. Denna Reddit-användaren kan inte ha en fru som tar saker för seriöst

"Den största saken som skilde min fru från alla andra tjejer jag dejtade var bara vår förmåga att inte ta saker så seriöst. Jag menar inte att vi inte tar vårt förhållande på allvar. Naturligtvis är vi engagerade i varandra och vårt förhållande, men vi blir inte alltför seriösa om våra dagliga interaktioner. "


4. Humor

"Och ett sinne för humor betyder inte att hon skrattar på roliga saker, det betyder att hon säger roliga saker eller gör roliga saker. Det betyder att hon får dig att le. Och det gör hon regelbundet. Om du måste tänka" när var det förra gången fick hon mig att skratta ... för några veckor sedan? "då har hon ingen humor."

5. Attraktion

Hon måste vara attraktiv för mig, annars tror jag inte att jag skulle vara intresserad av att lära känna henne till att börja med. Men "att vara attraktiv" handlar inte bara om utseende. Tyvärr tror jag inte på "första intrycket".

Med det sagt skulle hon behöva ha någon form av hobby och intressen. Bokstavligen något som inte "tittar på TV." Jag bryr mig inte om hon tar mig till ett museum med konstigt skit, så länge hon är intresserad i någonting."

6. Att komma överens med vänner

Även om det kan verka konstigt så är det en av de mest njutbara icke-fysiska aspekterna av attraktion. Det är alltid roligt att kunna vara med en kvinna som kommer överens med ens vänner och bara är ”en av dem” när tillfället kräver det.

Det betyder inte att du måste ägna varje vaket ögonblick tillsammans. Kom ihåg att varje person måste ha sitt eget personliga utrymme i alla förhållanden.

7. Självsäkerhet

Det här är ytterligare en av de mest attraktiva, icke-fysiska aspekterna för en man. Det är trots allt alltid bättre att vara nära någon som är villig att vara sig själv.

Det handlar inte bara om att se dig själv som en kraftfull kvinna framför din partner, utan snarare om att vara dig själv, försvara dina åsikter och inte bara hålla med om andras tycke och tänk.

8. Snäll

Att vara snäll är en egenskap som sällan omnämns men tas för givet.

Det handlar inte bara om att vara en snäll person mot de som är viktigast för dig, utan om att vara snäll även till de som du kanske inte känner och som behöver en hjälpande hand.

Män vill ha en kvinna vid sin sida som kan lysa upp ett rum med sitt leende.

Enligt olika studier är män mer attraherade till kvinnor som är sympatiska och leende.

Ett naturligt leende förmedlar ett budskap av optimism och stabilitet – två egenskaper som många söker i en partner.


9. Men i slutändan handlar det om detta:

"Någon som gör mig bättre än jag är". Att vara med någon som gör en till en bättre är stort. För männen som tillfrågades så var det viktigt att deras partner är en bättre person än de själva, då de har någon att se upp till då.

Annons