Annons

Den lilla flickan lider av en livshotande sjukdom. Men det hon gör i videon, har inspirerat tusentals!

Annons

I videon här nedan får vi se en väldigt modig liten flicka ifrån Kentycky, USA. Audrey är 6 år gammal och lider av en livshotande benmärgssjukdom som heter Diamond Blackfan Anemi (DBA). Trots den enorma smärta både psykiskt och fysiskt som Audrey och hennes familj genomgår så har de bestämt sig för att sprida kunskap om denna sjukdom i hopp om att samla pengar till forskning för ett botmedel.

Hennes föräldrar säger även att hon kan se väldigt energisk ut i filmerna men att hon ofta är väldigt sliten och har ofta väldigt ont på grund utav sjukdomen. Detta hindrar dock inte henne ifrån att ha positiva tankar.

I följande videoklipp får vi se Audrey när hon deltar i den internationella Zumba konferensen som genomfördes i Orlando, USA. Audrey blev inbjuden till att öppna upp hela konferensen med dans tillsammans med sina lokala instruktörer och några av världens bästa Zumba dansare. Hon är verkligen en riktigt krigare!

Titta på videon nedan och DELA gärna vidare denna fantastiska video för att sprida Audreys budskap och information om hennes ovanliga sjukdom!

Annons