Annons

Ex-frun ber pappan köpa Alvedon till dottern – då chockas han av fyndet i hennes kylskåp

Annons

När föräldrar till småbarn separerar, händer det ofta att de bråkar mer än vanligt. Detta kan i sin tur påverka barnen negativt, även om föräldrarna alltid vill det bästa för barnen.

Den här historien visar att detta faktiskt är möjligt att separeras som vänner, och ge barnen en bra uppväxt! Det bevisade Brandon Carpenter när hans ex-fru bad han köpa medicin till deras gemensamma dotter.

När Brandon skulle lämna medicinen i hennes kylskåp, såg han något som han var tvungen att vända på klacken och rusa därifrån, och komma tillbaka med något helt annat.

Kylskåpet var i själva verket helt tomt förutom lite vatten. Han kikade in i skåpet som han vet att hon försvarar dotterns mat i - och det var full av mat.

Brandon visste vad han hade att göra. Han gick raka vägen till affären och köpte mat. Nu har han delat historien på Facebook, där det kommer att sprida sig som en löpeld.

Vi har översatt Facebook-inlägg här:

”Mitt barns mamma ringde mig och sa att dottern inte mådde bra och behövde medicin. Jag åkte direkt och köpte det, men när jag skulle lämna det i min ex-frus kyl upptäckte jag att hennes kylskåp var helt tomt förutom lite vatten… Men hon har ett fullt skåp med mat till dottern.”


”Hon jobbar heltid och tar hand min dotter utöver det. Hon betalar hyran och alla hennes räkningar, plus att hon betalar av sin bil. Så i dag åkte jag och handlade för att se till att hon har mat för de kommande veckorna. Bara för att vi inte längre är tillsammans betyder det inte att jag inte kan hjälpa till om hon behöver det… Om mitt barns mamma mår bra vet jag att hon tar hand om vår dotter efter bästa förmåga och det gör mig lycklig.

Många av er tror att jag bara bryr mig om min dotter och struntar i hennes mamma, men det är barnsligt att tycka så… Det är dags att vi växer upp och tar ansvar för alla delar i våra liv!”

Inlägget delades i Facebook-gruppen Love What Matters och har nu fått över 320 000 likes och 190 000 delningar. Väldigt har skrivit och hyllat honom för sin fina gest mot mamman till sin dotter.

I alla relationer förekommer bråk, men oavsett så borde vi alltid försöka göra det bästa av det - speciellt när det är barn inblandat.

Dela gärna artikeln för att hylla den här pappans vackra gest mot mamman!

Annons