Annons

12 skäl till att förskollärare är perfekta partners

Annons

Listan kunde ha varit i evigheter, men här är den förkortad till 12 punkter.

Det är inte svårt att hitta anledningar till varför det kan vara en bra idé att gifta sig med en förskollärare. Vi har skrivit ner några av de viktigaste anledningarna:

1. En mycket omtänksam människa

Man väljer inte detta yrke, om man inte vill ta hand om någon.

2. Organisatorisk talang 

Alla mödrar i hela landet kommer nog överens om att någon som kan få 20 småbarn i overaller ut genom dörren tillsammans utan lugnande medel, måste ha bättre ledaregenskaper än andra.

3. De är inte känsliga

När du är van att torka snornäsor och bakdelar i ett veck, då är det mycket innan du förlorar din aptit.

4. Kreativiteten är hög

När du måste ta itu stora och små olika kreativa projekt, måste man även behärska en viss uppfinningsrikedom. Så du måste ha målade bilder, gjort grytlappar eller formade askkoppar, så är en dagislärare svaret.

5. Har koll på barn.

Alla förstår inte hur barn ska hanteras. Men föder du barn med en dagislärare, så har du en person vid din sida, som vet hur man talar den mystiska "barnspråk"

6. Kan förklara saker så att du förstår det

Det kallas inte "att vara pedagogisk" av någon anledning. De lär sig helt enkelt att göra sig förstådda och tar hänsyn till mottagarens förutsättningar.

7. Tänker med hjärtat och inte "plånboken"

Låt oss bara inse det, trots att de har en av de viktigaste funktionerna i samhället, så återspeglar deras lön inte det. Lärare är inte de typer som går efter pengar. De vad vad som är viktigt.

8. Älskar lugna kvällar

Mycket kan sägas om svenska barn, men de flesta är inte små förtryckta varelser. De vågar ropa högt, och din lärare-älskare kommer att älska en lugn stund på kvällen.

9. Klarar krissituationer

När man är van att lilla Oskar får ett nervöst sammanbrott, eftersom han inte kan spela med den röda bilen, då kan man också hantera olika kriser i hemmet.

10. Du får en partner som gör en stor social skillnad

Tyvärr ser dagislärare närmast våra barn, mer än vad vi gör, och de bidrar till att göra barnens vardag säker och trevlig, vilket är nödvändigt för deras välbefinnande.

11. De är sexiga

Det spelar ingen roll om det är en kvinna eller man, det finns inget sexigare än att vara snäll mot barn och vara en empatisk person.

12. Vet vad som bör prioriteras i livet

Här är några människor som har valt att tillbringa sina liv för att umgås med andra människor. De vet att vi bara har en kort tid på jorden, och den ska användas för nöje och umgänge, inte framför kalkylblad och datorskärmar.

Så är du ute efter en partner, hitta dig en dagislärare, om du har turen att redan ha en dagislärare vid din sida, ge dem en kyss och en kram. De finns inget bättre där ute.

Annons