Annons

“Min flickvän födde ett barn. Ingen visste ens att hon var gravid. Och jag ville inte ha barn”

Annons

Oplanerade barn kan skaka om livet och få folk att ifrågasätta sin existens helt och hållet. Men om ingen – inte ens läkare – visste att ett barn var på väg? Det är precis vad som hände med en kille vars historia kommer få dig att tappa hakan.

“Det är uppenbarligen vanligare än människor tror”, skrev 31-åringen. “I grund och botten är graviditetstester otillförlitliga efter ett visst skede.”Men inte ens en ultraljudsundersökning avslöjade att en bebis var på väg för det här paret. Om du har hela 9 månader på dig att förbereda dig på att ditt liv kommer bli radikalt förändrat är det en sak, men när det sker så plötsligt är det nog omöjligt att hantera. Bläddra ner för att läsa den otroliga historien i faderns ord vars liv var oåterkalleligt förändrat över en natt.

Även läkare gör fel ibland, men det är svårt att tro att ett “misstag” stort som detta skett.


Imgur-användaren SilentScreamsX skrev:

“För 6 månader sedan födde min flickvän ett barn. Ingen visste ens att hon var gravid. Flera tester visade sig vara negativa, och läkarna sade att hon led av gastrit. Hon var på p-piller, så vi hade ingen anledning att misstro dem. Min son föddes utan ansträngning med huvudet först i toaletten en lördagsmorgon.

Jag ville aldrig ha barn, så att säga att jag hade blandade känslor är en underdrift. När jag lämnade min flickvän på sjukhuset den första natten, övervägde jag faktiskt att aldrig komma tillbaka. Jag är inte stolt över det, men så är det. Min flickvän kände till mina tankar angående barn och berättade senare att hon inte trodde att jag skulle komma tillbaka.

Min son heter Harry efter Harry Dresden och för att citera mannen själv; “Det finns saker du inte kan gå ifrån. Inte om du vill leva med dig själv efteråt.”

Jag gick tillbaka och tog mitt ansvar.

Det har visat sig att lilla Harry är helt underbar. Han gråter aldrig. Han är den lyckligaste sötnos jag någonsin stött på och sover i 9-10 timmar om natten och vaknar med ett leende. Jag vaknar vissa morgnar och får för mig att jag inte är en pappa. Sedan tittar jag ner i hans spjälsäng och han tittar upp på mig och ger mig ett stort leende och jag blir kär igen.

Thor, min 13 månader gamla bullmastiff har också förälskat sig i honom. Jag var orolig att en hund på 63 kilo inte skulle kunna existera i samma hus som en baby, men Thor är så försiktig med honom och när gäster kommer på besök blir han den bästa barnpassaren ett barn skulle kunna ha. Han placerar sig mellan Harry och gästerna, och fäster sin blick på främlingarna. Utan att morra eller vara aggressiv. Han gör bara klart att det finns en barriär mellan dem och bebisen. Vad kan jag säga? Jag är stolt över båda mina barn!

Idag ringde min mamma och frågade mig om jag kunde hälsa på mina föräldrar efter jobbet. Jag frågade varför och hon sa att det var en överraskning. Jag tänkte att hon hade köpt fler saker till Harry. Hon trodde aldrig att hon skulle få ett barnbarn, och nu har hon ett som hon lägger all fritid på. Hur som helst, jag körde dit, och hon och min pappa stod på uppfarten och gav mig en uppsättning nycklar. Det visade sig att den äldre damen, som har bott granne med dem längre än jag levt, har flyttat till ett vårdhem. Min mamma hade tagit hand om henne i flera år och handlat mat till henne. På grund av detta kunde de köpa huset av henne till ett bra pris. Jag antar att mina föräldrar bestämde sig för att ge Harry en gåva, för de köpte ett hem åt honom att växa upp i!

De är inte välbärgade på något sätt, och att köpa huset har naggat en stor del av deras besparingar. Vad de gjorde för mig och min lilla familj är oerhört stort. Dessutom satte de in ett helt nytt kök och badrum i huset.

Jag är överväldigad just nu och jag ville bara dela med mig av detta eftersom jag vill att fler ska veta hur otroliga mina föräldrar är.”

Det ser ut som att Thor inte är familjens enda bebis längre


Andra användare på Imgur var ivriga att uttrycka sitt stöd till den nyblivne pappan.
Annons