Annons

8 anledningar till att snygga tjejer oftast är singlar

Annons

Vi alla undrat varför vår super "snygga vän" inte kan hitta en pojkvän. Det finns verkligen ett antal skäl till att dessa snygga, smarta, jordnära och roliga tjejer är singlar och vi kommer att undersöka dessa skäl mer ingående. Så om du har en snygg vän, var god läs vidare för att få reda på varför denna situation uppstår. 

1. Hon är upptagen


Det här är förmodligen det första som dyker upp i en mans huvud när han ser en vacker tjej som han inte kan hålla ögonen ifrån. Även om de är ute med sina tjejkompisar kommer männen att anta att det bara är en tjejkväll och inte våga avbryta. Ju mer självsäker en tjej är desto mer kommer en man att anta att hon är upptagen eftersom hon inte ens skannar rummet för lediga ungkarlar. Hon är glad att vara singel och letar inte efter någon!

2. Män känner sig inte helt bekväma

Killar kan upptäcka en självsäker tjej flera meter ifrån och det får dem att springa iväg. Även om hon byter nummer/addar han på Snapchat antar han att hon bara kommer ta bort honom från telefonen när han går iväg. Han är inte ens säker på att om han är i samma nivå som henne. Avslag kan krossa en mans ego och han kommer att undvika alla situationer som lämnar honom sårbar för den typen av slag.

3. Samhället gör inte reglerna


Tjejer lärs från en ung ålder att hitta en man och bilda en familj är det viktigaste i livet och de tycker inte att detta stämmer. Det finns mycket där ute som de vill göra och att hitta en man att spendera resten av sitt liv med, kanske inte är så högt upp på hennes lista att göra. Hon gör sina egna regler och lever som hon vill istället för att få veta vad som är och inte är lämpligt.

4. De vill träffa den rätta

Även när de är helt kära i en kille, kommer de inte att stanna om han inte behandlar henne rätt. De vet att det finns män där ute som är villiga att ge dem vad de än vill ha, om mannen i hennes liv inte kan se hur fantastiskt hon är kommer hon att dra snabbt.

5. De är vilda

Ofta är de nöjda att vara singlar eftersom de tycker om friheten. De tämjas inte lätt och är mer intresserade av det okända än rutiner. Relationer intresserar inte dessa tjejer eftersom de vill kunna göra vad de vill och inte svara på någon annan.

5. Hon får det hon behöver från sina vänner

Snygga tjejer kräver inte en mans tid eftersom de ständigt omges av killar som vill spendera tid med dem. Eftersom det aldrig finns brist på män som vill ha deras uppmärksamhet är dessa tjejer inte så angelägna om att spendera all sin fritid med killar. De är lojala med sina vänner och männen i deras liv måste bara vänta tålmodigt på deras tur.

6. Hon tar inte vad som helst

Snygga tjejer har oftast bra personligheter och är självsäkra, båda kvaliteter män brukar tycka är hotande. De är inte den typ som kommer att luta sig tillbaka och låta en man hantera saker, och det kan få vissa killar att känna sig otillräckliga. En självsäker kvinna vet vad hon vill och kommer inte vara blyg för att berätta för sin man vad hon förtjänar.

7. Vill inte slösa tid

Snygga tjejer är inte intresserade av meningslösa dejts eftersom de inte har tid för någon de inte kan se sig själva med på lång sikt. De är kräsna och vill hellre spendera den tiden med att skämma bort sig själ.

8. Hon är nöjd med sig själv


Nu är det ganska lätt för tjejer att skaffa utbildning, tjäna egna pengar och hålla sig självständig, så ofta är det inte nödvändigt med en man. En tjej som tjänar egna pengar, har en bra familj och några fantastiska vänner att spendera tid med är nöjda med sig själva.

Annons