Annons

Den här fattiga mannen blev avvisad av en rikemans dotter. 10 år senare träffade han henne igen.

Annons

Vad för egenskaper söker du hos en partner?

När jag var yngre, föredrag jag snygga och roliga män. Men när jag blev äldre, blev männen som var smartare, hade förståelse, och ansvarig blev mer attraktiv för mig. Jag utvecklade den här inställningen eftersom jag ville ha en kärleksfull make som mina framtida barn skulle se upp till. Men man kan inte förneka att det finns kvinnor som prioriterar något annat när vi letar efter en idealisk partner - de som letar efter män som kan ge dem vad som helst och allt de vill ha. På grund av detta tenderar de att kolla mannens bankkonto innan de lär känna deras personlighet och karaktär.

Så är fallet med en populär historia som cirkulerar på nätet om en man som avvisas av en rik mans dotter eftersom han inte tjänade tillräckligt med pengar för att stödja hennes livsstil. Tio år senare, träffades de två av misstag. Slutet på historien är helt oväntat, men det kommer att ge dig en värdefull lektion i livet.

Läs kärlekshistorien nedan.

askrelvoe

En fattig pojke blev kär i en rikemans dotter.

Överväldigad av sin kärlek till flickan friade pojken till henne. Men den rika flickan avvisade honom hånfullt sa; "Din månadslön motsvarar mina dagliga utgifter. Hur kan du förvänta dig att jag ska gifta sig med någon som du? Jag kan aldrig älska dig så glöm mig. Hitta någon annan och gift dig med någon på din nivå."

Trots att han blivit avvisad så elakt kunde pojken av någon anledning inte glömma henne så lätt.

Ungefär 10 år senare stötte de av misstag in i varandra på ett köpcentrum.

slwod

Hon kände på en gång igen mannen och sa; "Hej, hur är det? Jag är gift med en väldigt smart man nu och han tjänar 120 000 kronor i månaden! Kan du slå det?”

Mannen höll tillbaka tårar och sa ingenting när han hörde dessa smärtsamma ord från kvinnan han en gång brydde sig så mycket om.

Blott en stund senare kom kvinnans man tillbaka. Men innan kvinnan kunde säga ett ord kände mannen genast igen den man hon pratade med och sa; "Herrn? G-god eftermiddag! Jag ser att du har träffat min fru!”

“God eftermiddag, Herr..?” sa mannen. “Herr Carter.”

Mannen vände sig sedan till sin fru och sa; "Älskling, jag vill att du ska träffa min chef. Han äger 800-miljon projektet som jag har jobbat på!”

Kvinnan var stum över händelserna och kunde inte säga något tillbaka.

Mannen log bara och sa; "Herr Carter. Jag måste tyvärr bege mig. Jag har viktiga saker att göra. Det var fantastiskt att se dig. Ha en bra idag!”

Paret stirrade en stund på mannen medan han gick iväg.

oeocbb

Efter att ha återhämtat sig från chocken frågade hon sin man överraskat: "Var det där din chef?”

“Ja, älskling. Han är väldigt ödmjuk men hans liv är en ganska ledsam historia. Det sägs att han en gång älskade en kvinna men hon dumpade honom på grund av att han bara var en fattig pojke på den tiden. Därför arbetade han riktigt hårt och blev framgångsrik eftersom att han är smart. Nu är han flermiljonär och tjänar miljontals i månaden. Men tyvärr kunde han aldrig riktigt återhämta sig från sitt brustna hjärta och är fortfarande ogift.”

Mannen fortsatte och sa; "Tänkt dig vilken tur den kvinnan hade haft om hon hade gift sig med den mannen?”

Kvinnan stirrade i chock och kunde inte yttra ett ord.

Historians moral:

Livet är kort. Dessutom är det precis som en spegel – du kan endast se det som reflekteras i spegeln. Så var inte för arrogant eller stolt av dig genom att se ner på andra och deras nuvarande situationer. Saker och förhållanden kan förändras med tiden.

Annons