Annons

Mammans brev till sitt ex sprids över hela världen – det är lätt att förstå varför

Annons

Att splittras är aldrig lätt för familjer, men det är viktigt att föräldrar samlas till förmån för barnen. En mamma vände sig till Facebook för att låta hennes ex, och världen, veta hur man ska göra.

Föräldraskap är tufft under bästa omständigheter. Föräldraskap utan en partner är ännu tuffare. Men det behöver inte vara en mardröm, inte om du arbetar tillsammans.

En mamma delar en perfekt version av föräldraskap genom prisa sitt ex på Facebook. 


Facebook/Jessica Singleton

”Det här är mitt ex. Det här är mer värdefullt än guld. Det här är en man som inte betalar en enda krona genom staten, eftersom när min son behöver nya kläder, ringer jag bara honom. Det här är en man som köper en hel hög med barnfilmer på Vudu, så att även jag kan titta på dem med min son i mitt eget hem. En man som lämnar av 400-kronors lådan med blöjor så jag inte ska behöva åka till affären.

En som tar emot sin son på tio minuters varsel, oftare än han ska behöva eftersom jag har för mycket att göra eller bara behöver vila. Det här är en man som lyssnar när jag gråter för att jag är stressad. Det här är en man som säger till sin son att inte glömma bort mammas pojkvän när han ska räkna upp sina favoritmänniskor… En man som kommer rusande när vi låste ut oss från huset, eller tillbringar sin kväll med att fixa något åt oss.”

”Det här är en man som skrev ‘från mamma’ på presenterna han köpte till sonen, eftersom att mamma inte kunde köpa så många. En man som fortfarande är barnvakt till min systers barn så att vår son kan vara med sina kusiner. En som följer mig för att träffa främlingar från Craigslist, för att se till att vi är säkra. Det här är den blöjpaketsbärande, chokladmjölksgörande, osjälviska, beskyddande, generösa och skickliga PAPPAN till min son.

Antalet hinder vi har varit tvungna att övervinna för att komma här är enorma. Det här var inte lätt, det var ett val. Sluta göra ursäkter och slut samman för era barns skull. Jag är den mest envisa människan jag känner, och förlåtelse var lätt för oss tack vare vår son. Och på grund av detta, får jag träffa min son varje dag. Vi välkomnar alltid varandras sällskap.

Ifall jag inte har sagt det på senaste tiden: Jag är tacksam för dig. Viktigast av allt, för den motiverade individ du är och hur du har gett Pierson en fenomenal förebild, trots förutsättningarna du en gång hade. Jag älskar hur mycket kärlek min son alltid får utav dig.”

Att sätta sina barn först och inte låta gammalt groll stå i vägen är stort och inte alla som klarar av. Men Jessica och hennes ex är sanna inspirationer. Dela gärna om du håller med om att barns bästa alltid bör komma först.

Annons