Annons

Undersökning - 61 procent ger upp både sitt jobb och sin partner för sitt husdjur!

Annons

En undersökning som gjordes utav företaget Rover visar nu hur mycket våra husdjur verkligen betyder för oss. I undersökningen har 20 000 amerikaner frågats ut om vad deras katter och hundar har för betydelse i deras liv. Resultatet säger en hel del.

Nu finns det bevis för hur mycket våra husdjur faktiskt betyder för oss – och hur de ibland kan betyda mer för oss än vad vår partner gör.

Välja partner med husdjur

85 procent av de som frågades säger att de skulle bli mer attraherade av en person med ett husdjur än en som inte har något husdjur alls.

Ja, vad kan väl vara mer attraherande än en djurvän! Förhoppningsvis tar personen även med sig hunden på första dejten.

Dela säng

56 procent Delar gärna säng med både sin partner och husdjur och 70% säger att de skulle offra sin egentid med sin partner för att få umgås mer med sitt husdjur.

Ge upp partner eller jobb för sitt husdjur

Hela 61 procent av de tillfrågade skulle kunna ge upp en partner för sitt husdjurs skull. Det kan ju till exempel bli problem om nya pojk- eller flickvännen är allergisk, eller helt enkelt inte gillar djur. Personligen skulle jag nog aldrig kunna bli kär i någon som gillar djur, vi skulle helt enkelt vara för olika!

Flera av de tillfrågade sa också att de litade mer på sin hunds omdömde än sin egen mamma, när de valde en potentiell framtida partner.

En annan sak som kan bli problem när man har husdjur är ju arbetstider. En hund ska ju inte vara ensam mer än 4-5 timmar per dag, och de flesta jobbdagar är längre än så. En tredjedel av de tillfrågade skulle låta bli att ta ett jobb om det inte fungerade med husdjuret där hemma.

Gosa med husdjur – eller partner

På frågan om de skulle välja att gosa med sitt husdjur eller sin partner så svarade 34 procent att de skulle välja sitt husdjur.

Jag kan lätt säga att jag är en av de 34%

Dejt med sitt husdjur

Mer än en fjärdedel av de tillfrågade har någon gång planerat en speciell dejt för sitt husdjur. Det innebar bland annat en tur till parken, hundvänlig middag eller hundspa.

Spendera pengar

Nästan hälften, 45 procent, av de tillfrågade spenderar mer pengar på sitt husdjur än på sin partner varje månad. En femtedel köper dyrare presenter till sitt husdjur än till sin partner på självaste Alla hjärtans dag.

Välja husdjur framför blinddate

95 procent av de tillfrågade skulle välja att stanna hemma och gosa i soffan med sitt husdjur framför en blinddate.

Det är inte så konstigt tycker jag, vem vill ens gå på en blinddate?

Dela gärna vidare denna artikel och berätta hur du skulle göra i vissa av de här fallen. Skulle du kunna ge upp ditt jobb för ditt husdjurs skull? 

Annons