Annons

5 tydliga tecken på att han är upp över öronen förälskad

Annons

De flesta män visar inte känslor eftersom samhället förväntar sig det. Det var så det uppfostrades. Därför kämpar män med att visa för kvinnor att de älskar dem. De går till och med så långt att de döljer känslorna för att de inte vill att andra män ska se ner på dem.

Den charaden varar inte länge. Om en man älskar dig vet du det. Ha bara lite tålamod och låt tiden utvisa hur det står till. Här är några tecken som hjälper dig att se om han verkligen är kär i dig.

1. Prioritet


En av de viktigaste sakerna en man kan ge en kvinna är tid. Det är ett tydligt tecken på att han bryr sig. Män lägger oftast inte mycket tid på att ringa, sms:a eller till och med gå ut. Om han är kär i dig kommer du att märka en stor förändring.

Du blir hans prioritet. Han gör allt han kan för att träffa dig oftare. Han ringer eller sms:ar bara för att säga att han tänker på dig. Han avsätter tid för att spendera den med dig.

2. Han tänker på dig


Var och vem du än är med tittar han bara på dig och ingen annan. Det är rätt så självklart att han vill vara med dig och att han till och med längtar efter att höra vad du har att säga, vad det än handlar om.

Han vet att du är vacker inifrån och ut. Han ser även till att du vet att han känner så. Han överöser dig med komplimanger, till och med när du minst anar det.

3. Din lycka


När en man älskar dig vill han se dig lycklig mer än något annat. Han utforskar dig likt en bok och lägger märke till dina behov och önskningar. Han kommer ihåg vad som gör dig glad och implementerar dessa saker i ditt liv. Var inte förvånad om han överraskar dig med småsaker som du önskar dig.

4. Trohet


Han tänker på dig hela tiden. Det finns inte plats i hjärnan, och särskilt inte hjärtat, för en annan kvinna. En man som verkligen älskar och respekterar dig tänker inte ens tanken att vara otrogen. Han öppnar upp sig med tiden eftersom han litar på dig.

Han vill att bara du ska känna till hans hemligheter och önskningar. Han litar på dig fullständigt. Han vill inte dölja något från dig eller ge dig en anledning att tvivla på honom.

Han vill att du ska veta hur mycket han älskar dig. Det är det enda som är viktigt för honom.

5. Inga falska förhoppningar


För de flesta är det lätt att bli kär och påbörja ett förhållande. Smekmånadsfasen börjar och man tänker att man har hittat den rätta. Det är personen som du tänker spendera resten av ditt liv med. I vissa fall blir det så.

Tyvärr bestämmer sig vissa män på vägen att du inte är den rätta för dem utan att säga något till dig. De leder dig an och ger dig falskt hopp. Om någon verkligen älskar dig gör de inte detta. Han kommer att berätta precis hur det står till.

Kanske vill han gifta sig med dig men bara inte just nu. Kanske vill han vänta i några år. Han kommer att vara helt ärlig och göra vad som krävs för att behålla dig i sitt liv för alltid.

Stämmer den här beskrivningen in på din man? Har du en vän eller syster som behöver läsa detta? Dela med dig av dina personliga erfarenheter i kommentarsfältet!

Annons