Annons

Läraren tvingar sin blyga elev att tala framför hela klassen. Vad han gör? INSPIRERANDE!

Annons

Smeknamnet Mushy fick Musharraf tidigt under sin skolgång och han var länge mobbad av andra på sin skola och i årskurs 7 låg hans frånvaro på över 40% på grund av att han inte vill gå till skolan. Musharraf blev mobbad för att han såg annorlunda ut, för att han var invandrare och plus detta så stammar han även. Hans lärare, Matthew Burton, försökte hjälpa honom att arbeta igenom hans stamnings problem. I början gick det inte alls och nästan inga ord alls kom ur hans mun.

Det var inte förrän Burton blev inspirerad utav ha sett "The kings speech" som han ville prova att använda musik som ett sätt att distrahera Musharrafs virriga sinne från hans talfel. Det fungerade utmärkt och när Musharraf skulle ta examen så bestämde han sig för att hålla ett tal inför hela skolan. Jag säger bara en sak, han chockade alla, de flesta var vana vid att knappt få ett ord ur Musharraf men nu pratar han nästan på som han knappt har något talfel. Väldigt inspirerande och starkt gjort utav honom!!

Kolla på videon nedan och se Musharrafs fantastiska resa, och DELA gärna vidare detta på Facebook med dina vänner och familj!

Annons