Annons

5 tecken som bevisar att dina älskade är i närheten efter döden.

Annons

Det är svårt att förlora någon som du var nära med. Jag behöver inte ens tala om för er att jag är säker på det. Vi har alla förlorat någon. Det är en hård verklighet. Men trots att de är fysiskt borta, kan de fortfarande vara nära oss från tid till annan. Detta är tecken på att din avlidna släkting är fortfarande med dig.

1. Du känner personens doft.

När andan av en avliden familjemedlem eller vän är nära, kan det manifesteras i ett antal olika sätt. Ett av de vanligaste sätten är doft. Sättet någon luktar är ofta starkast koppling till dem. Det kan vara doften av piptobak eller parfym, eller kanske din favoritmat som förbereds. Uppskatta det. Det är ett meddelande som skickas direkt till dig från en avliden anhörig.

2. Du drömmer om dom.

Detta är ett av de vanligaste sätten att andar interagerar med oss. Våra undermedvetna är mer öppna för andevärlden, ofta ger dem möjlighet att komma in. Drömmar som involverar andar tenderar att vara otroligt realistisk och inte mycket drömlik. Var uppmärksam på vad de kan innebära. Det kan vara ett meddelande från andra sidan graven.

3. Dina saker försvinner.

Det kan kännas som du har förlorat ditt sinne när du hittar objekt som flyttats från den plats du vet att du lämnade dem. Det kan vara en död skäktning eller en vän som spelar ett spratt med dig.  Det låter fånigt, men bara för att de är döda betyder det inte att du har förlorat sin önskan att jävlas med dig. Skratta bort det.

4. Ovanliga tankar.

Du kan uppleva tankar som inte känns som de är dina, nästan som din inre monolog har adjungerad. Detta kan vara ett tecken på att dina nära och kära som avlidit är fortfarande med dig. Om du känner att du har haft en främmande tanke, ta lite tid att tänka på det. Speciellt när din inre monolog börjar prata med dig som om det inte är du.

5. Tecken vid begravningen.

Enligt James Van Praagh, en berömd psykolog, deltar våra andar i våra egna begravningar. De strövar rummet, försöker trösta sina nära och köra och ge dem tecken på att allt är okej. Oftast, för att personer är så absorberade av sin sorg är dessa tecken osedda. När de deltar i en begravning, var öppen för de tecken som de erbjuder.

Säg till någon att du älskar dem innan det är för sent! Dela nedan:

Annons