Annons

Den här mannen var en gång hemlös. Men titta nu noga när han börjar sjunga.. Fantastiskt!

Annons

Ibland så stöter man på historier som handlar om människor som inte haft någonting alls i sitt liv. Människor som legat på botten men som sedan trots alla odds har tagit sig upp och lyckats. Denna historia är en sådan. År 2014 såg livet väldigt dystert ut för Doug Seegers. Han var hemlös och strödde runt på gatorna i Nashville utan att veta när hans nästa måltid skulle bli, eller vart han skulle sova på natten. Det enda som höll Dougs hopp uppe var hans kärlek för musik, speciellt sång.

Som tur är så brukar oftast de med tro och hopp på sina drömmar gynnas. I mars 2014 så var svenska Jill Johnson på besök i Nashville för att leta efter lokola förmågor till sin dokusåpa "Jills Veranda"och det var då hon hörde om en hemlös man i Nashville med en otrolig röst. Den mannen var Doug.

Med Jills hjälp, så skapade Doug en video för att göra sin otroliga röst hörd. Och jag kan lova dig, den är verkligen helt otrolig. Idag har Doug det mycket bättre han har någonstans att bo och har faktiskt börjat spela in mer och mer låtar som han börjat tjäna lite pengar på så att han klarar sig.

Detta är verkligen en fantastisk historia som bevisar att man aldrig ska ge upp på sina drömmar. Kolla på video här nere och njut av Dougs fantastiska röst! DELA också gärna vidare denna artikel på Facebook så att andra också kan få höra Dougs otroliga röst!

Annons