Annons

Frisör smygfotar sovande kund och lägger ut på nätet – nu hyllas bilden av en jättefin anledning

Annons

Sjukvårdspersonal som läkare, sjuksköterskor och ambulanspersonal ägnar mycket av sin tid och energi för att se till att vi är säkra och friska. De får inte mycket tid för sig själva, och många skulle hävda att de inte får det erkännande de förtjänar. 

Ashley Bolling är en frisör och mamma till tre barn som insett detta och när en av hennes kunder, som arbetar som sjuksköterska, somnade i frisörstolen i förra veckan tog hon tillfället i akt. Kvinnan hade inte sovit hela natten och var klart utmattad. Ashley tog en bild på kundens skor och delade sedan en viktig hyllning på Facebook.

De var inte slitna eller smutsiga – hon blev bara förbluffad över vilket vikt de bär, både bildligt och bokstavligt talat.

Du kan läsa Ashley Bollings hyllning till sjuksköterskor nedan:

”Idag fick jag en riktig ‘aha-upplevlese’ på jobbet när jag klippte en utmattad, sovande sjuksköterska.

Hon hade jobbat hela natten och kommit till min salong utan att gå och lägga sig. Hon köpte frukost till mig på vägen innan hon landade i min frisörstol.

Under tiden hon dåsade i stolen vilade jag hennes huvud mot min mage. Jag gjorde folieslingor på henne, men plötsligt stannade jag upp…..”

"Jag tittade på hennes skor. Jag undrade över hur många timmar de burit henne, och andra inom samma yrke, medan de bokstavligt talat räddat livet på de vi håller kära. Jag undrade hur många mil skorna gått. Jag undrade vad de hade klivit i. Blod? Tårar?

In och ut i oräkneliga patientrum. Jag undrade hur länge skorna hjälpt henne att stå när hon höll handen på de som inte längre kunde kämpa emot. Jag undrade hur många gånger skorna hoppat av lycka på grund av att någon besegrat en dödlig sjukdom.

"Idag fick jag äran att ta hand om henne, medan skorna vilade på en stol framför henne och telefonen låg i hennes knä. Även om det bara handlade om någon timme, kände jag mig extremt ärad att få ta hand om en så hårt arbetande, inspirerande kvinna som jag är lycklig nog att få kalla min vän.

Jag har alltid respekterat dessa fantastiska superhjältar och jag är stolt över att vara syster, dotter, faster och frisör till så många inom vårdyrket.

Jag har alltid – och kommer alltid vara – tacksam för er oersättliga insats. Ni är äkta hjältar!”

Nu hjälps vi åt att hylla alla underbara sjuksköterskor där ute! Dela inlägget med dina vänner.

Annons