Annons

Svenska Linda-Marie delade en bikinibild. Men vad hon skriver i texten under har inspirerat tusentals!

Annons

Linda-Marie Nilsson är en svensk journalist bloggare som har skrivit för bland annat aftonbladet, hon är även en lite större kvinna. För några dagar sedan så delade hon en bild på sin Facebook med en text till. Vad hon skriver i texten är väldigt inspirerade och något alla borde läsa.

1

Hon skriver såhär:

"Jag sa tidigare idag att jag skulle berätta vad jag oroar mig för när jag är på stranden. Så här kommer det: Det är inte min kropp, det är inte mina fina valkar, mina gulliga celluliter, mina mäktiga bröst som hotar hoppa ur bikinin om jag gör något drastiskt. Det är inte min stiliga rumpa som kanske är lite för stor för de små solstolarna, det är inte mina unika bristningar som ingen annan har. Det jag oroar mig för är alla andra. Jag oroar mig för alla som ser ut som jag, men som skäms över det. Som gömmer sig i handduken eller aldrig tar av sig t-shirten. Som ängsligt tittar på alla andra för att se om de tittar tillbaka.

När flera av er skriver till mig att ni till och med skippar att gå till stranden för att ni inte vill att någon ska se er, då blir jag helt förkrossad. Ni ska ALDRIG behöva välja bort glädje för att ni skäms över era kroppar.

Om det är något jag vill visa så är det att jag inte bryr mig två sekunder om vad någon tycker om min kropp. Den är min och jag älskar den. Den kan allt som en smal kropp kan, den mår ypperligt och den är jävligt vacker. Precis som alla andras. Och därför blir jag också ledsen när inte alla ni andra inser hur fina ni är. Men jag hoppas att ni förstår det lite mer nu. ???? ‪#‎allastorlekarärvackra‬ "

Annons