Annons

Pappan står i 12-åriga-dotterns sovrum, då upptäcker han detta vid fönstret. Skrämmande!

Annons

Det är varje förälders värsta mardröm, och det blev en verklighet för en pappa i Los Angeles under sommaren 2015. Tim gick in i hans 12-åriga dotters rum mitt i natten och insåg att hon inte var där. För att göra saken värre, var hennes sovrumsfönster uppbruten. Frenetiskt började Tim och hans äldre son söka i hela grannskapet. Slutligen fann de hans dotter - bara ögonblick innan hon hamnade i en bil med en främling hon träffade på nätet.

Tim drog mannen ut ur bilen och knockade honom till marken. Han tog snabbt ett foto av främlingens ansikte, och höll honom på marken tills polisen kom. Mannen greps och anklagades för att möta upp med ett barn med avsikt att begå en sexuell handling och skicka skadliga ämnen till en minderårig.

Som det visade sig träffade mannen hans dotter på nätet efter att ha skapat falska profiler och låtsas vara en 15-årig pojke. I själva verkat var mannen 27. Han hade pratat sexuellt Tim dotter och skickat otrevliga bilder på sig själv.

Tim har förbjudit sin dotter från att använda sociala medier. Han varnar föräldrar att om detta kunde hända honom, kan det hända alla.

Vänligen DELA denna fars gripande historia med dina vänner på Facebook. Det är något alla borde se!

Annons