Annons

Oförskämd tonåring hånar sina fattiga klasskamrater: Mammans straff sprids som en löpeld på nätet

Annons

Föräldrar i USA hyllar en mamma från Georgia för hennes kloka läxa. Efter att ha straffat hennes 13-årige son för att han gjort sig löjlig över andra elever i skolan för de handlade sina kläder på lågprisvaruhuset Walmart eller på "Myrorna". 


Så här skrev Cierra på Facebook:

"Så på senaste tiden har min 13-årige son betett sig lite… drygt. Betett sig som att han är för bra för Walmart och gett dryga kommentarer till barn i skolan som handlar på Myrorna och en hel del andra saker. Det tolererar jag inte.

Idag tog han sina egna 20 dollar till Myrorna för att köpa kläder som han skulle ha på sig i en hel vecka i skolan. Det han hittade var det han var tvungen att ha på sig.

Han var inte glad och fällde ett par tårar men jag tror bestämt att han kommer att se tillbaka på detta om 15 år och skratta åt att hans mamma tvingade honom att handla på Myrorna.

Jag vill lära mina barn att pengar inte är allt, och om du måste förnedra andra på grund av var de handlar så kommer du också att behöva handla där. PS. Jag älskar Myrorna!”

Cierra vet att hennes sätt att lära sin son en läxa är kontroversiellt med ber vänligt kritiker att hålla deras otrevliga kommentarer för sig själva och tillade:

”Jag försöker uppfostra bra och respektfulla människor”

Efter att inlägget publicerades för några dagar sedan har det fått enorm spridning och många hyllar mamman för hennes kreativa bestraffning.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du tyckte att hon gjorde rätt!

Annons