Annons

Döende pappan trodde aldrig han skulle få träffa hans nyfödda. Det beslut hans fru sen gör får tårarna att komma..

Annons

Att bli mamma är något av det vackraste som finns. Diane Augler kan håller med om detta men hennes magiska ögonblick inträffade dock under ett ögonblick av sorg. Efter att ha upptäckt att hon var gravid, fick Diane också reda på att hennes man bara hade ett par veckor kvar i livet.

2

Dianes make, Mark tänkte att hans kamp var över när han slog steg 3 tjocktarmcancer. Men det verkar som om livet har sitt sätta att testa ens tro, bara några veckor efter att cancern var borta fick han diagnosen Lungfribros - en sjukdom som stoppar flödet av syre ifrån lungorna till hjärnan och andra viktiga organ.

1

Dianes liv var som en vild berg och dalbana. Precis som hon fått de goda nyheterna, så kom de dåliga nyheterna. Hon kunde inte vara lyckligare att hon skulle föda ett barn tillsammans med Mark, men det skrämde henne att veta att Mark kanske inte kommer vara där när hon föder.

3

För att vinna över detta var Diane tvungen att göra ett svårt beslut. Många kan tycka att det är väldigt kontroversiellt men Diane har absolut ingen ånger över det. Beslutet gör så att Mark hinner se sin lilla flicka innan han går bort.

Titta på detta emotionella ögonblick i videon nedan för att se hur Diane offrade så hennes dotter och make kunde dela ett speciellt ögonblick.

Vänligen DELA detta om du också blev berörd av denna sorgliga berättelse!

Annons