Annons

Pappan tar en selfie med sin nyfödda son. Men hon i bakgrunden får internet att koka..

Annons

28-åriga Amanda Bacon och hennes fästman Ken bor i North Carolina, USA. De har sedan tidigare en dotter och nyligen utökades familjen med lilla Pierson.

De ville dela denna nyhet med sina vänner och postade en bild på Facebook på det nya tillskottet. Men det är inte bara bebisen som får uppmärksamhet, i bakgrunden står nämligen mamman; vilket är anledningen till att över en halv miljon människor har gillat bilden.

mothef

”Moderskap ocensurerat.

Jag delar den här bilden för att den är äkta. Detta är moderskap; det är rått, fantastiskt, rörigt och hysteriskt roligt, allt hopblandat till ett.

Att föda ett barn är en vacker upplevelse och verkligheten postpartum talas inte om tillräckligt mycket. Och fotograferas definitivt inte tillräckligt mycket.

Detta kommer förmodligen få vissa att känna sig obekväma, men varför? Jag förstår helt ärligt inte! Det är förmodligen för att man inte pratar om denna del. Vi borde alla försöka utbilda, tillåta och omfamna alla aspekter av barnafödsel, dessa ögonblick inkluderat. Och göra det med glimten i ögat.

Inget säger välkommen till moderskapet som en bedårande bebis och en gigantiskt mamma-blöja. ?

Uppdatering. Jag la upp den här bilden. Inte min man.”

Att bli mamma är inget att skämmas för, och inte heller barnafödsel. Dela gärna om du håller med Amanda!

Annons