Annons

Dessa 3 stjärntecken kan inte kontrollera sin ilska

Annons

Vi alla har varit arga. Ibland vaknar man helt enkelt på fel sida.

Men, det finns tre stjärntecken som är mer kända för att ha ett impulsivt sinne och som inte riktigt kan hantera sin ilska.


Utbrott, lynnigt sinne och dåligt humör är allt en del av dess tre stjärntecken. Det är inte konstigt att alla dessa är eldtecken, hetsiga och lättirriterade som de är: Skytten, Lejonet och Väduren.

Låt oss förklara vilka stjärntecken som lätt blir arga och hur de mest effektivt lugnas ner.


Väduren

Väduren vill hantera precis allt med sina horn, något som perfekt beskriver deras personlighet. De kan lätt bli irriterade över småsaker och den som hamnar i vägen för en av dem får känna på dess horn. De tycker om känslan av att bli arga och få utlopp för sin ånga, och många gånger är de ute och letar efter någon att konfrontera.

Det är viktigt att du handskas med detta på rätt sätt. Om du reagerar på fel sätt, kommer det bara att bli värre och göra Väduren ännu argare.

En liten gnista är allt som krävs för att Väduren ska explodera. Och när de väl sätter igång är det bäst att ta skydd eftersom en arg Vädur kan vara ganska skrämmande.

Fördel: En Vädur kan lugna ner sig lika snabbt som de tappar sitt humör. Det vill säga om du låter dem vara i fred och inte strör salt i såren.


Skytten

Skytten anses vara minst lika lättirriterad som Väduren. Våga dig aldrig på att reta upp en Skytt, för om du gör dem arga, riskerar du att översköljas av deras vrede. Skytten gillar inte att erkänna detta om sig själv.

Vanligtvis förnekar de saken om du frågar dem om de lätt blir irriterade eller arga.

Anledningen till detta är att Skytten inte anser sig vara impulsiv. Om man jämför Väduren med Skytten, tar det längre tid för Skytten att lugna ner sig. Så den som bråkar med en Skytten behöver ett stort tålamod och nerver av stål.

Skytten är känd för att ta god tid på sig att förlåta någon för något som de gjort.


Lejonet

Lejonet omnämns ofta som djurens konung. Det är dominant, har stark vilja och makt. Detta gäller dock inte bara för de stora katterna. Lejonmänniskor är snarlika, och om något inte faller dem i smaken gör de en storslagen sorti. De säger klart och tydligt när något stör dem och de väljer direkta ord istället för mjuka metaforer.

Det som behöver komma upp till ytan kommer upp. När ett Lejon blir riktigt argt faller det ofta tillbaka i gamla barndomsmönster. Det bästa man kan göra är att inte låta detta irritera en.

Det barnsliga beteendet har dock en stor fördel: när Lejonet har släppt ut all sin energi, ventilerat sina känslor och sagt sin mening lugnar de snabbt ner sig. Precis som ett barn.

Det är viktigt att alltid ge ett Lejon gott om uppmärksamhet, allt annat gör dem bara ännu argare.

Vilka är dina erfarenheter? Har du också märkt att dess tre stjärntecken är de som oftast blir arga och irriterade eller har du märkt några andra karaktärsdrag?

Om du har någon i din närmsta umgängeskrets som är född i Väduren, Lejon eller Skytten dela då gärna av denna artikel med dem!

Annons