Annons

Familj som adopterade vännens 6 barn efter hennes bortgång får sitt livs överraskning i direktsänd TV

Annons

Det är alltid förödande att förlora någon nära dig, men när barn förlorar en förälder, är det tuffast. De förlorar både en familjemedlem och en förebild. Det är därför det var så hjärtskärande när Beth Laitkep gick bort - och lämnade 6 unga barn bakom sig.

Beth var ensamstående mamma till sex barn, och när läkarna berättade för henne att hennes bröstcancer var obotlig gick hennes första tanke till barnen. Vad skulle de ta sig till? Hur skulle deras liv se ut om hon lämnade jordelivet? Hon vände sig till sin bästa vän - Stephanie.

Paret hade redan tre barn själva, men de tvekade inte en sekund när Beth sträckte ut sin hand. På ett ögonblick växte deras familj från fem medlemmar till elva.

”Jag, som mamma, kan inte ens föreställa mig att behöva ställa den frågan till någon,” sa Stephanie till Rachel Ray. ”Hon valde mig eftersom vi har uppfostrat våra barn på ett liknande sätt, och hon visste om att både jag och mina barn älskade hennes barn.”

I och med adoptionen bestod nu familjen av elva barn. En stor utmaning känslomässigt, men framför allt ekonomiskt. De var rädda för att de inte skulle ha råd att betala alla barnens skolgång. Det var då programledare Rachel Ray kom in i bilden.

Titta på videon nedan för att se överraskningen: 

Annons