Annons

Främlingen satt på kaféet i 2 timmar utan att beställa. Plötsligt gör han det otänkbara..

Annons

I en värld fylld med oro och osäkerhet, är familjen en av de viktiga stödsystem vi kan ha i våra liv. De är där för oss oavsett omständigheterna, och de dömer oss inte. Familjemedlemmar älskar varandra villkorslöst och de får oss att gå genom livet.

Så när vi förlorar vår familj, kan det verkligen vara en förödande upplevelse. För en främling i Utah som förlorade hela hans familj lämnade honom att fundera och undra vad hans syfte i livet var.

I en Facebook-inlägg som har blivit viral med över 180.000 delningar och 400.000 gillningar, berättar en kvinna om en upplevelse när hon jobbade på restaurangkedjan Denny’s i Utah, USA.

En främling kommer in i restaurangen och kvinna hälsar på honom vid dörren. Han frågar omedelbart om han kan sitta vid ett bord som serveras med en "servitris som är en ensamstående mamma." Det var en otroligt konstig begäran, men samtidigt jobbade den här kvinnans medarbetare, Crystal, som var ensamstående.

För de närmaste två timmarna satt denna främling vid sitt bord, han beställde inte något eller åt något. Istället observerade han intensivt familjerna runt honom.

När de hade ätit klart valde han att göra något helt chockerande. Ingen kunde ha förväntat sig detta. Läs vidare nedan för att ta reda på vad han gjorde.

farmsdkl4

”Idag mötte jag en ängel. Du kom till restaurangen jag jobbar på i Utah. Du frågade, ”Kan jag få en servitris som är en ensamstående mamma?” Jag tyckte det lät jättekonstigt, men jag satte dig vid ett bord i Crystals avdelning. Du satt där i över två timmar och bara kollade på andra gäster. Sju familjer kom in och åt under tiden du var där och du betalade alla deras notor. Du betalade över 1000 dollar till människor du inte ens kände. När jag frågade dig varför du gjorde det svarade du bara, ”Familjen är allt. Jag har förlorat hela min.” Jag kände hur tårarna började välla upp när du sa det (det var därför jag gick iväg så fort) och när jag kom in i personalrummet började jag gråta. Det fanns så mycket smärta i dina ögon. Jag ville bara att du ska veta att Crystal, servitrisen som du bad om, bodde på ett härbärge med sin son under tiden hon sparade ihop pengar för att skaffa ett eget hem. Din nota hamnade på 21 dollar, och du lämnade henne en dricks på 1500 dollar. Tack vare dig flyttar hon in i sin nya lägenhet nästa vecka, och tack vare dig åt sju familjer helt gratis. Du gick innan varken jag eller Crystal hann säga tack. Jag hoppas att du läser det här, för du är verkligen en fantastisk människa och du stal hjärtana hos alla som jobbar här. Tack så mycket.”

Vilken otroligt gest av denna främling. Även om det är hjärtskärande att höra som hans egen familj, är det hjärtevärmande att höra hur han lämnade en inverkan på servitrisen och sju andra familjer.

Dela gärna mannens handling av vänlighet med alla du känner. Han måste hyllas!

Annons