Annons

Marcus hör tonåringar skratta åt något på toan – när han ser vad som sker tar han ett modigt beslut

Annons

Om det finns den sak som är säkert här i livet - så är det att vi alla blir äldre, dag för dag. Jag har blivit uppfostrad till att alltid respektera de äldre, och lyckligtvis gör de flesta det. Det har mannen i historien också, och nu hyllas han som en vardagshjälte på nätet. 

Marcus Pass, från Tennessee i USA var på favoritrestaurangen för att avnjuta sin lunch. Innan han fick maten gick han till toaletten. På toaletten såg att några ungdomar som stod och skrattade, och det dröjde inte länge innan han insåg vad som hände.

Inne i ett av båsen satt en äldre man som inte kunde ta sig upp för egen maskin. Han var för svag i benen för att kunna ställa sig upp, och käppen stod utanför båsen. 

Marcus bad då mannen att låsa upp dörren så att han kunde hjälpa till.

Mannen låste upp dörren och Marcus hjälpte den äldre mannen på fötterna, drog upp byxorna och knäppte bältet. Den gamla mannen skämdes med tårar i ögonen, men gav Marcus en lång varm kram.

De skakade händer och Marcus gick direkt fram till tonåringarna och sa att de var tvungna att be om ursäkt, innan han satte sig ner och fortsatte äta sin lunch.

Historien har fått över 121 000 reaktioner och delats 62 000 gånger sedan Marcus lade ut det på Facebook, och i kommentarsfältet kommenterar människor runt om i världen där de tackar Marcus.

DELA gärna vidare om du tycker att denna vardagshjälte förtjänar lite uppmärksamhet för insatsen!

Annons