Annons

11 tecken på att du är med en bra man

Annons

Tecken på en bra man

Stora män bär på stort ansvar. De måste vara briljanta och charmiga. Det krävs en riktig gentleman att för att inse att den viktigaste egenskapen är ridderlighet. Så låt oss komma in på de 11 drag som är tecken på att din man är en riktigt bra man.


1. Du känner dig vacker när du är med honom

Det finns inget bättre än lite smidigt snack och komplimanger.

2. Han inspirerar dig

Det är toppen när du har en man som uppmuntrar dig och inte är bossig. Positivitet kommer man långt med!

3. Han stöder dig även när han inte håller med dig

Oavsett hur perfekt ett förhållande är, finns det ingen som kommer att hålla med dig hela tiden. Även när en bra man inte håller med dig, kan du fortfarande räkna med att han står vid din sida och stöttar dig.

4. Han blir alltid bättre

Det här är ett säkert sätt att veta om du har fått dig en riktig fångst. En man som alltid förbättrar sig psykiskt och fysiskt vet vad han gör.

5. Han får dig att känna dig trygg

Du är inte rädd för någonting som kan hända för att du vet att du är säker med honom.


6. Han älskar små saker

Den goda mannen gör alltid små saker för dig och planerar speciella stunder som han kan dela med dig. Det är de små sakerna som räknas i ett bra förhållande. Det behöver inte vara dyrt eller extravagant. Han vill bara göra saker speciellt för dig hela tiden.

7. Han berättar sanningen

Sanningen är kanske inte alltid vad vi vill höra, men det är ett bra tecken på ärlighet. Även om saker inte sägs som du vill. Den rätta mannen för dig bryr sig mer om att vara ärlig än att skada människors känslor. Han är inte rädd för att stå upp för vad han tycker.

8. Han är inte våldsam

Den rätta mannen kommer aldrig att skada dig. Om din pojkvän någonsin har skadat dig på något sätt, ska du lämna honom och söka hjälp omedelbart.


9. Han står alltid vid din sida helt och hållet

Han kommer inte att lämna dig förutom om du ber honom att lämna dig, för att han litar på dig och älskar dig. Låter inte det drömskt? Du behöver inte oroa dig för dina osäkerheter eller misslyckanden. Han är alltid där för att hjälpa dig och styra dig igenom de hårda dagarna.

10. Han arbetar hårt för att behaga dig

Han försöker alltid att få dig att må bättre och göra det rätta. Han vill förtjäna ditt förtroende och att du vet att du kan räkna med honom. Det är bra för att ni båda vill ha samma sak. Ni vill vara tillsammans och njuta av ert romantiska liv.

11. Han sätter alltid dig först

Du behöver inte argumentera för någonting. Han tar dig med dig dit du vill och han sätter inte sina vänner före dig. Du är hans lysande stjärna och han bryr sig inte om vad någon annan tycker eller har att säga om det. Han älskar dig och sätter alltid dig först, oavsett vad så är du hans främsta prioritet utan tvekan. Det spelar ingen roll om hans favorit fotbollslag är på TV. Han ger dig alltid all uppmärksamhet och fokus. Det är nästan kusligt.

Mäter sig din man bra mot den här mätstickan? Fråga dina vänner om de någonsin sett dessa kvaliteter hos sina pojkvänner!

Annons